Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Porgalı: "Engellileri Unutmayacağız" - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Porgalı: "Engellileri Unutmayacağız"

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Porgalı: "Engellileri Unutmayacağız"

Malatya'da merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, “Göreve geldiğimizde engellileri unutmayacağız” dedi.

01.01.2014 14:19

Malatya'da merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, "Göreve geldiğimizde engellileri unutmayacağız" dedi.

30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olan Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları kapsamında Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği'ni, CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Avukat Banu Sevil ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret etti.

Hulisi Porgalı, engellilerin yanında olacaklarını belirterek, "Sözde değil özde hizmet için yanlarında olacağız" dedi.

Malatya'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Yeşilyurt'un iki merkez ilçeden biri olduğunu hatırlatan Porgalı, "Bölgede sorunlar çok. Bu sorunlar arasında eğitim ve trafik ön planda. Engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam sunmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Porgalı, "Yeşilyurt artık küçük bir ilçe olmaktan çıktı. 300 bin nüfusa dayanan metropol ilçe oluyor. Belediyecilik adına yapılacak çok işlerimiz var. Alt yapı, üst yapı hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel alanlara da önem vereceğiz" şeklinde konuştu.

Beyaz Baston Görme Engelliler Dernek Başkanı Cengiz Akın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akın, "Hulisi beyin göreve geldiğinde bizim yanımızda olacağını biliyoruz. 1997 yılında kurulan derneğimizde 8 proje hayata geçirdik. Dokuzuncu projeyi başlatacak ve görme engelli arkadaşlarımıza bilgisayar kursu düzenleyeceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Porgalı: 'Engellileri Unutmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement