Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Şeker Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Şeker Açıklaması

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Beşiktaş formasının önünden çıkmalarına rağmen sırtta Ülker markasıyla devam edeceklerini söyledi.

04.07.2011 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Beşiktaş formasının önünden çıkmalarına rağmen sırtta Ülker markasıyla devam edeceklerini söyledi.

Şeker, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş ile yeni bir işbirliği yaparak ek kaynak yaratması için destek verdiklerini dile getirdi.

Cola Turka markasıyla Beşiktaş formasının önünde daha önce yer aldıklarını vurgulayarak, "Sözleşmemiz gereğince yine bizim olan formanın sırt bölümüne geçerek, kulübün forma önü reklam alanı için başka bir şirketle anlaşmasının ve ek kaynak elde etmesinin yolunu açtık" dedi.

Futbolda ve basketbolda yıllardır kulüpler ve federasyonlarla işbirliği yaparak spor endüstrisinin gelişmesine olanak sağladıklarını kaydeden Şeker, endüstrinin ve kulüplerin firmalarla işbirliklerinin güçlenmesi ve çeşitlenmesi için futbolun destekçileri arasına yeni markaların katılmasının gerektiğini, bu vesileyle Beşiktaş'ın yeni bir anlaşma yapmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Zuhal Şeker, şunları söyledi:

"Stratejimiz gereği, desteklediğimiz bütün kulüplerin formalarının sırtında yer alıyorduk, Beşiktaş'tan gelen taleple, ana sponsor konumumuzu devam ettirerek, formanın ön yüzündeki reklam hakkımızı başka bir şirkete devredip, Beşiktaş formasının sırtında Ülker markasıyla yer alacağız. Cola Turka markamız ise kulüp taraftarlarına yönelik promosyon kampanyaları, saha aktiviteleri ile her zaman olduğu gibi sporun içinde olacak, ayrıca farklı platformlarda müşterileriyle buluşmaya ve farklı sponsorluk projelerine yatırım yapmaya devam edecek. "

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Şeker Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement