Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, 3 ilçeye birden kaymakamlık yapıyor.
Edinilen bilgiye göre, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan'ın izinde olması nedeniyle iki ilçeye de vekaleten kaymakamlık yapıyor.
Vekalet yaptığı Şarkışla ilçesine gelen Erdoğan, buradaki çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gemerek ilçesine geçecek.
Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Her ne kadar da yollar karlı da olsa meslektaşlarımın yokluğunu hissettirmemek ve işlerin aksamamasını sağlamak için Yıldızeli, Şarkışla ve Gemerek ilçelerinde görev yapmaya çalışıyorum. Durumdan şikayetçi değilim. Meslektaşlarım işleri gereği gerekli izinleri alarak gittiler. İşlerin de devamlılığı gerekir. Bu nedenle Sivas'ımızın üç güzide ilçesinde işlerin yürümesini sağlıyorum ve bundan da mutluluk duyuyorum" dedi.
- SİVAS
Son Dakika › Yerel › Yıldızeli Kaymakamı Erdoğan, 3 İlçeye Kaymakamlık Yapıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.