Yılın Ahisi Çömlek Ustası Hüseyin Çokan - Son Dakika
Yerel

Yılın Ahisi Çömlek Ustası Hüseyin Çokan

Yılın Ahisi Çömlek Ustası Hüseyin Çokan

Ahilik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Kırklareli'de yılın ahisi, 60 yıldır çömlekçilik yapan Hüseyin Çokan oldu."Ahilik Haftası" kapsamında Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Merkezi'nde bir dizi etkinlik yapıldı.

24.09.2013 11:45

Ahilik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Kırklareli'de yılın ahisi, 60 yıldır çömlekçilik yapan Hüseyin Çokan oldu.

"Ahilik Haftası" kapsamında Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Merkezi'nde bir dizi etkinlik yapıldı. Kültür Merkezi'ndeki etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Ney Sanatçısı Hakan Konyar tarafından ney dinletisi ile devam etti.

Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Raşit Gündoğdu tarafından "Geçmişten Günümüze Ahilik" konulu konferans ile devam eden program, yılın ahisi seçilen Çömlek Ustası Hüseyin Çokan'a plaket verilmesi ile son buldu.

Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, İl Müftüsü İsmail Bayrak, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılın Ahisi Çömlek Ustası Hüseyin Çokan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement