Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Çekerek'de İlgi ile Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Çekerek'de İlgi ile Karşılandı

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Çekerek\'de İlgi ile Karşılandı

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar’a destek her geçen gün artıyor.

18.10.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar'a destek her geçen gün artıyor. Çekerek ilçesindeki seçim karargahının açılışında Yozgat eski milletvekillerinden Yusuf Bacanlı ve Çekerek ilçesi eski Belediye Başkanı Duran Özkan da Kayalar'ın yanında yer aldı.

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, seçim karargahının açılışı için gittiği Çekerek'te ilçe girişinde kalabalık bir vatandaş gurubu tarafından karşılandı. Uzun bir araç konvoyu ile Çekerek'e giriş yapan Kayalar, seçim otobüsünün içerisinden ilçe halkını selamladı. Kendisini karşılayanlar arasında yer alan Yozgat eski milletvekillerinden Yusuf Bacanlı ve Çekerek eski Belediye Başkanı Duran Özkan ile bir süre görüşen Kayalar, daha sonra dualar eşliğinde seçim karargahının açılışını gerçekleştirdi. Karargah önünde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Kayalar, "Çıktığımız bu yol sadece onur ve gurur verici Yozgat milletvekilliği için değildir" diyerek konuşmasına başladı, Türkiye'de 1 Kasım seçimlerinden sonra oluşacak yeni bir siyasi oluşumun ayak seslerinin hissedilmeye başladığını söyledi. Kayalar, "Yeni bir siyasi oluşum bütün insanların beklediği demokrasiyi tam uygulayan, adalet sistemini tam uygulayan, hukukun üstünlüğünü uygulayan, insanların güvenle bir birine baktığı, Türkiye'nin huzurunu isteyecek olan bir yeni siyasi oluşum geliyor. Biz olsak da geliyor olmasak da geliyor. Ama Yozgat milletvekilliği ile birlikte bir bağımsızı çıkarabilirse bilelim ki 1 Kasım akşamında bütün Türkiye, Yozgat'ı konuşacak. Bu Yozgat'ın; Rize, Konya, Kayseri'nin ardında Türkiye'nin yönetiminde söz sahibi olacağı bir seçim önümüze geliyor" dedi.

Çekereklilere, "Ya bu günkü gibi sıradan olmaya devam edeceğiz, ya da Yozgatlı gücünü gösterecek, Türkiye'ye karşı Yozgat'tan bir tarih yazacak" diye seslenen Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lutfullah Kayalar, "Allah'ın izni ile Yozgat'ımızın köylerinden ve beldelerinden o tarihi yazabilirsek, sizin yazdığınız o tarihi bütün Türkiye'ye hece hece okutmak benim görevimdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. O yüzden bu seçim sadece bir milletvekilliği seçimi değildir. Türkiye'de bir yeni oluşumun ateşinin Çekerek'ten, Yozgat'tan, Cumhuriyet meydanından yakıldığı bir seçim olacaktır. Yozgat'ın seçimi bütün Türkiye tarafından takip edilen bir seçim haline gelmiştir. Bizim eksiklerimiz var, yapılmayan işlerimiz çok, göç sorunu en had safhada devam ediyor. Ben hayatımı Yozgat'a, Çekerek'e, köylerine adadım. Allah kısmet ederse, bu can bu tende bulunduğu müddetçe yine Yozgat'la birlikte ama bu sefer Türkiye'ye doğru yürüyeceğiz" diye konuştu.

Karargah binası karşısında bulunan ilçe çay bahçesindeki vatandaşların çay davetini karşılıksız bırakmayan Lutfullah Kayalar, burada çay içip Çekereklilerle sohbet etti, esnaf ziyaretinde bulundu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Çekerek'de İlgi ile Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement