Yozgat Eczacılar Odası 'Terörü Lanetledi' - Son Dakika
Yerel

Yozgat Eczacılar Odası 'Terörü Lanetledi'

Yozgat Eczacılar Odası \'Terörü Lanetledi\'

Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan, bir açıklama yaparak Türkiye’de son günlerde şiddetini artıran hain terör saldırılarını kınadı.

18.08.2015 15:04

Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan, bir açıklama yaparak Türkiye'de son günlerde şiddetini artıran hain terör saldırılarını kınadı.

Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan, Bu kör şiddeti, tehdidi ve her türlü baskıyı lanetlediklerini belirterek, "Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize, nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz.Bireyin yaşama hakkının her şeyin üzerinde olduğunu her platformda ifade eden biz eczacılar ve onları temsil eden Yozgat Eczacı Odası, derinleşen bu ayrımın yarattığı sonuçların içimizi acıttığını bir kez daha kamuoyu ile paylaşıyoruz.Terör saldırılarının üzüntüsünü yaşarken kirli ellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese, kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, sabrı cemil niyaz ediyoruz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Eczacılar Odası 'Terörü Lanetledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement