Yozgat Tapu ve Kadastro 165. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Yozgat Tapu ve Kadastro 165. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

Yozgat Tapu ve Kadastro 165. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

Yozgat Tapu ve Kadastro 22.Bölge Müdürlüğü, 165.yıldönümünü düzenlediği etkinlikle kutladı.

21.05.2012 20:14

Yozgat Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğü, 165. yıldönümünü düzenlediği etkinlikle kutladı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 165. yıl dönümü nedeniyle, Yozgat Tapu Kadastro 22. Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk koydu. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşının okunmasından sonra Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Personeli anıt önünde topluca fotoğraf çekindi. Daha sonra Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünde devam eden 165. Kuruluş yıl dönümü etkinliğinde 165. yıl pastası kesildi.

2012 Yılı hedeflerini açıklayan Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, Sürekli kurumsal gelişim projesi kapsamında kendilerine bağlı olan 21 müdürlüğü İSO 9001-2008 kalite belgesine müracaat ettiklerini belirterek, "Tapu müdürlüklerimizin taşınmaz maliklerine ilişkin T.C. kimlik numaralarının TAKBİS'e girilmesi çalışmasını tamamlamak. Bölge müdürlüğümüz yetki alanında tapu kadastro modernizasyonu proje kapsamındaki birimlerin 22-a Kadastro yenileme çalışmalarını tamamlamak ve yeni 22-a çalışma alanlarının tespitlerinin yapılmasını sağlamak. Yeniden oluşabilecek 2/B çalışmalarını gerçekleştirmek. Müdürlüklerimizde görev yapan personele yönelik 7 adet eğitim programı düzenlemek. Bölge müdürlüğümüz bünyesinde kurulan etik eğiticisi ve denetçisi ekibi tarafından personelimize yönelik etik eğitimleri ve denetimlerini gerçekleştirmek. Bölge müdürlüğümüze bağlı müdürlüklerin denetimlerinin yapılmasını sağlayarak, tespit edilen ihtiyaç ve sorunları gidermek" dedi.

Yozgat Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen kutlama etkinliğine Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Erdoğan Temizyürek, bazı daire müdürleri ve Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü personeli katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Tapu ve Kadastro 165. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement