Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e Türkiye Diyanet Vakfından Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e Türkiye Diyanet Vakfından Teşekkür Belgesi

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin\'e Türkiye Diyanet Vakfından Teşekkür Belgesi

Türkiye Diyanet Vakfı Uluslararası İyilik Ödülleri Kapsamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından Yozgat’ta eğitim kurumlarının yanında külliye, cami, kuran kursu, minare, lojman ve çok sayıda hayır hizmeti yapan Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’e teşekkür belgesi gönderildi.

15.03.2015 17:04

Türkiye Diyanet Vakfı Uluslararası İyilik Ödülleri Kapsamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından Yozgat'ta eğitim kurumlarının yanında külliye, cami, kuran kursu, minare, lojman ve çok sayıda hayır hizmeti yapan Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e teşekkür belgesi gönderildi.

Türkiye Diyanet Vakfının kuruluşunun 40. yıldönümü ve Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'de unutulmadı. Diyanet Vakfı tarafından "İyiliğe" katkılarından dolayı gönderilen teşekkür belgesi Yozgat İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından Hayırsever İş Adamı Şahin'e takdim edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kendisine gönderilen teşekkür mektubunu alan Hayırsever İş Adamı Şahin, "Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla elimden geldiğince bu tür hayır işlerinde bulunmaya devam edeceğim. Çünkü nihayetinde bu dünya fani bizler sadece emanetçiyiz. Allah bizlere bu imkanı vermiş ve nasıl hangi amaçla kullanmamız gerektiği konusunda biz insanların takdirine bırakmıştır. Çünkü ebedi hayatta bunun hesabını yine vermekle bizler mükellefiz. Bu bakımdan iyi güzel şeylere vesile olmak beni çok mutu ediyor. İnşallah bundan sonrada Allah ömür verdiği ilimize insanlarımıza bu yönde hizmet etmeye devam edeceğim. Bu teşekkür belgesini bize layık gören Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez ve Türkiye Diyanet Vakfı'na teşekkür ediyorum " dedi.

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e gönderilen teşekkür belgesinde şu sözler yer aldı:

"Üstlendiği soylu vazifenin bilinciyle, ilim ve irfan ehlinin yanında olan dünyanın neresinde bir mazlum varsa onlara sahip çıkan Türkiye Diyanet Vakfı, ülkemizde ve dünyanın farklı coğrafyalarında yaptığı çalışmalarla vakıf medeniyetinin günümüzdeki en önemli temsilcilerinden buru olmuştur. Vakfımız, siz değerli bağışçılarımızın desteği ve duaları ile kurulduğu günden bu yana yeryüzünde iyiliğin hakim olması için yurt içinde ve yurt dışında hizmet ve faaliyet alanlarını bugünün dinamiklerine duyarlı bir anlayışla artırarak sürdürülmektedir. Türkiye Diyanet Vakfının hizmet ve faaliyetlerinin geliştirilmesi, etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için bugüne kadar vermiş olduğunuz maddi ve manevi katkılardan dolayı zaitıallerinize teşekkür eder, milletimizin daha da güçlenmesi için desteklerinizin devamını diler, bundan sonra da yapacağınız iyilik ve hayırların Yüce Rabbimiz nezdinde ahret sermayesi kılınması niyazıyla selam ve muhabbetlerimi sunarım" - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e Türkiye Diyanet Vakfından Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement