Yüksekova'da İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yüksekova'da İzinsiz Gösteri

17.11.2012 13:40

Yüksekova'da, cezaevlerindeki açlık grevlerini bahane ederek izinsiz gösteri yapmak isteyen BDP'lilere polis müdahale etti.

Yüksekova'da, cezaevlerindeki açlık grevlerini bahane ederek izinsiz gösteri yapmak isteyen BDP'lilere polis müdahale etti.

BDP İlçe Teşkilatı, cezaevlerindeki açlık grevlerine dikkati çekmek amacıyla izinsiz yürüyüş ve basın açıklaması yapmak istedi.

Cengiz Topel Caddesi'nde bir araya gelen gruba, polis basınçlı su ve biber gazı ile müdahalede bulundu.

Ara sokaklara dağılan ve polise taşla saldıran göstericiler, Şemdinli yolunu trafiğe kapatarak ateş yaktı.

Kepenklerin kapalı olduğu ilçedeki olaylarda bir kişi gözaltına alındı.

Polisin müdahale ettiği olaylar sürüyor.

Bu arada, cezaevlerindeki açlık grevlerine destek vermek ve dikkati çekmek amacıyla Hakkari kent merkezinde de çok sayıda iş yerinin kapalı olduğu görüldü.

Muhabir: Mesut Varol - Yılmaz Kazandıoğlu

Yayıncı: Levent Harman - HAKKARİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da İzinsiz Gösteri - Son Dakika


Advertisement