Adana'nın Yumurtalık ilçesinde turizm sezonunun başlamasıyla birlikte trafik sorunun yaşanmaması için bir dizi tedbir alındı.
Yumurtalık Emniyet Amiri Alper Tunga Berberoğlu, ilçede trafik akışında bir takım değişiklikler yaptıklarını belirterek, "Artık Yumurtalık gelişen ve büyüyen bir ilçedir. Şehir merkezinde yeterli otopark olmadığı için trafik akışında sıkıntılar yaşanıyor ve bazen tıkanma noktasına geldiği oluyordu. İlçe Trafik Komisyonun aldığı kararla artık şehir merkezinde tek yön uygulamasına geçildi" dedi.
İlk etapta bir takım tepkilerin olmasını normal karşıladıklarını söyleyen Berbereoğlu, "İnsanlar alıştıkça ve sistem oturduğunda yapılan uygulamanın hem şehir trafiği açısından hem de esnafımız tarafından çok faydalı bir yöntem olduğunu göreceklerdir." - ADANA
Son Dakika › Yerel › Yumurtalık'ta Tek Yön Uygulamasına Geçildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.