Yunusemre'nin Yüzme Kursları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'nin Yüzme Kursları Devam Ediyor

Yunusemre\'nin Yüzme Kursları Devam Ediyor

Yunusemre Belediyesi tarafından yaz spor okulları kapsamında verilen yüzme kursları sayesinde öğrenciler hem spor yapıyor hem de eğleniyor.

08.07.2015 15:44

Yunusemre Belediyesi tarafından yaz spor okulları kapsamında verilen yüzme kursları sayesinde öğrenciler hem spor yapıyor hem de eğleniyor.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Atatürk Olimpik Spor Kompleksindeki yüzme havuzunda yüzme eğitimi alan sporcuları ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Şule Uygur'a Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdulmuttalip Yıldırım, Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Serhat Çağ ve Yunusemre Belediyespor Müdürü Ethem Salih Aytaş eşlik etti.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Belediyesi olarak geleceğin teminatı olan çocukları önemsediklerini belirterek, "Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatları ile hayata geçirilen Yunusemre Belediyesi Yaz Okulları Yüzme Kursumuz tüm hızıyla sürmektedir. 100 öğrencimiz yüzme kursu dersleri alıyor. Yüzme kurslarında başarılı olan öğrencilerimizi lisanslı olarak yetiştirmeye devam edeceğiz." dedi.

"BAŞKANIMIZ SPORA ÇOK ÖNEM VERİYOR"

Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Serhat Çağ ise yüzme eğitimi alan çocuklara ziyaret gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "5-13 yaş aralığındaki yüzme eğitimi alan kardeşlerimizi bugün ziyaret ettik. 3 grup halinde planladığımız yüzme okullarımızda bu birinci grubumuz. 2 ve 3. gruplarımızda yüzme eğitimi alacak. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de yüzme kurslarımıza devam edeceğiz. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi spora ve sporculara büyük önem veriyor. Başkanımızın önderliğinde çok başarılı işlere imza atıyoruz. İnşallah en iyisini yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'nin Yüzme Kursları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement