Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 187. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 187. Yıl Dönümü

Zabıta Teşkilatı\'nın Kuruluşunun 187. Yıl Dönümü

Yozgat'ta Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

04.09.2013 15:42

Yozgat'ta Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Musa Baran, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Baran, törende yaptığı konuşmada, zabıtanın görevinin, belediye sınırları içerisinde halkın sağlık ve huzuru ile değişen, gelişen istek ve beklentilerini zamanında karşılamak, halkın yasalar çerçevesinde yaşam kalitesinin yükselmesine öncülük etmek olduğunu söyledi.

Zabıtanın halkla iç içe yardım sever, müşfik, güler yüzlü, saygılı olması ve şikayetleri anında değerlendirmesi, halkın sağlığını ilgilendiren hususlarda denetimlerini aralıksız ve tavizsiz yapması gerektiğini ifade eden Baran, "Zabıtamızın daha kaliteli hizmet vermesi ve verimli çalışmasında en önemli etkenlerden biri de belediye başkanımız Yusuf Başer'in bize verdiği destektir. Zabıta olarak Yozgat'ta görevimizi gece gündüz demeden yerine getirmekteyiz ve halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

Törenin ardından zabıta ekipleri şehitliği giderek dua ettiler. Zabıtalar daha sonra Belediye Başkan Vekili Enver Çakıroğlu'nu ve Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaret etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 187. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement