Zara Belediye Başkanı Gürsoy, Güreşçilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Zara Belediye Başkanı Gürsoy, Güreşçilerle Bir Araya Geldi

Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Türkiye Güreş Serbest 2.Lig müsabakalarında play-offa yükselmeyi başaran Zara Belediye Güreş İhtisas Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

03.01.2012 11:00

Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Türkiye Güreş Serbest 2. Lig müsabakalarında play-offa yükselmeyi başaran Zara Belediye Güreş İhtisas Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Gürsoy, Ankara'da düzenlenen Türkiye Güreş Serbest 2. Lig müsabakalarında Sivas'ı temsil eden Zara Belediye Güreş İhtisas Spor Kulübü'nün 16 takım içerisinde finallere yükselmesi üzerine takımı tebrik etti.

Zara'nın sporda hak ettiği yerlere gelmeye başladığını ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti:

"Başta Hamza Ergüt hocamıza, diğer hocalarımıza, güreşçilerimize elde ettikleri başarılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kulübümüz 15 gün önce Ankara'da gerçekleştirilen müsabakalarda Türkiye üçüncüsü olarak 2. Lig'e yükseldi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen müsabakalarda da finale yükseldi. Kulübümüzden ve takımımızdan umutluyum. Birinci Lig'e yükselmek hedefinde bir güreş kulübümüz Üçüncü Lig'e yükselmeyi hedefleyen bir futbol kulübümüz var. Spordaki bu gelişmeler ve başarılar bizleri sevindiriyor. "

Kulüp Başkan Yardımcısı ve takımın antrenört Hamza Ergüt ise takımlarının 16 takım arasından play-offa kalmayı başardığını belirterek, "Büyükler kategorisinde güreş liglerinde Sivas'ı temsil eden tek kulüp Zara Belediye Güreş İhtisas Spor Kulübü oldu. İki hafta önce ise yine Ankara'da 28 takım içerisinden terfi müsabakalarında üçüncülüğü elde ederek, Sivas'a bir kupa armağan ettik" dedi.

Belediye Başkanı Gürsoy, ziyaretin sonunda güreşçilerin çalışmalarını bir süre izledi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zara Belediye Başkanı Gürsoy, Güreşçilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement