ZEKA'nın Gündeminde 5 Milyon Euroluk AB Projesi Var - Son Dakika
Yerel

ZEKA'nın Gündeminde 5 Milyon Euroluk AB Projesi Var

ZEKA\'nın Gündeminde 5 Milyon Euroluk AB Projesi Var

Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı 4. yönetim kurulu toplantısı Manisa'nın Salihli ilçesindeki Lidya Sardes Hotel'de yapıldı.

30.04.2014 20:15  Güncelleme: 20:13

Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) 2014 yılı 4. Yönetim kurulu toplantısı Manisa'nın Salihli ilçesindeki Lidya Sardes Hotel'de yapıldı.

Toplantıya Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kütahya Valisi ve ZEKA yönetim Kurulu Başkanı Şerif Yılmaz, Uşak Valisi Serdar Yavuz ile Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban katıldı.

Toplantıda konuşan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, "Bugünkü toplantımızın en önemli gündem maddesi 2014 yılı Proje teklif çağrıları proje değerlendirme sonuçlarının görüşülmesidir. Bilindiği üzere 12 Aralık 2013 tarihinde toplam bütçesi 27 milyon lira olan Rekabetçi KOBİ Mali Destek Programı ile turizm, çevre ve enerji alt yapı mali Destek Programı'nı ilan etmiştik. Son başvuru zamanı olan 21 Şubat 2014 tarihi itibariyle KOBİ Programı kapsamında 131, alt yapı programı kapsamında ise 69 olmak üzere ajansımıza 200 proje başvurusunda bulunulmuştur. 3 proje ise geç teslim edildiği için değerlendirmeye alınmamıştır. Bugün ise yaklaşık 5 milyon Euro bütçeli bir AB projesini gündeme taşıyacağız" dedi.

Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ZEKA'nın Gündeminde 5 Milyon Euroluk AB Projesi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement