Zkü Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Açılışı - Son Dakika
Yerel

Zkü Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Açılışı

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer, "Geçen yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ne hem insan hakları açısından hem de makine ve tesisat açısından yatırım yaptığımız bir yıl oldu" dedi.

09.01.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, "Geçen yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ne hem insan hakları açısından hem de makine ve tesisat açısından yatırım yaptığımız bir yıl oldu" dedi.

Özer, üniversitelerinin Diş Hekimliği Fakültesi Klinik açılışında yaptığı konuşmada, fakültelerinde 2010 yılında 7 öğretim elemanı bulunurken geçen yıl bu sayıyı 18'e çıkardıklarını söyledi.

Diş hekimliği kliniklerinin ve Uygulama ve Araştırma Hastanesi içerisinde çok dar bir alanda hizmet verdiğini anlatan Özer, şöyle konuştu:

"Geçen yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ne hem insan hakları açısından hem de makine ve tesisat açısından yatırım yaptığımız bir yıl oldu. Şuanda kliniği geniş bir alana taşıma fırsatımız oldu. Bu alanın en önemli avantajlarından bir tanesi de üs katta öğretim üyelerinin bulunmasıdır. Dolayısıyla öğretim üyelerinin sağlık hizmetini bir elden verebilmelerini de sağlamış olduk. İnşallah 2012 yılı içerisinde Diş Hekimliği Fakültesi'nin yeni binasının temel atacağız."

Eski TBMM Başkanı ve AK Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, yeni açılan kliniğin Zonguldak'a iyi hizmet vereceğini belirterek, "Diş Hekimliği Fakültesi'nin kurulmasını nasıl takip ettiğimizi bilirim. Yeni kurulan bu çocuk gürbüz bir oğlan haline gelmiş. İnşallah Zonguldak'a bu anlamda çok büyük hizmet edecektir" dedi.

Açılış törenine Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız da katıldı.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zkü Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement