Zonguldak Kömürspor Başkanı Demir, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Kömürspor Başkanı Demir, Güven Tazeledi

Zonguldak Kömürspor Başkanı Demir, Güven Tazeledi

Zonguldak Kömürspor'un geçtiğimiz hafta yeterliği çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Salih Demir, üyelerin tamamının oylarıyla yeniden göreve getirildi.

22.06.2013 19:00

Zonguldak Kömürspor'un geçtiğimiz hafta yeterliği çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Salih Demir, üyelerin tamamının oylarıyla yeniden göreve getirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) düzenlenen kongrede divan kuruluna Osman Tutkun, Cevdet Şahinhan ve Güray Topal seçildi. Saygı duruşunun ardından kulübün faaliyet ve hesap raporları okunarak kabul edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek listenin sunulduğu kongrede, mevcut başkan Salih Demir salonda bulunan 47 üyenin tamamımın oylarıyla yeniden göreve seçildi.

Zonguldak Kömürspor Başkanı Salih Demir yaptığı konuşmada, kongrenin Zonguldak'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Yerimiz Bölgesel Amatör Lig ama ancak her zaman söylüyorum 30-35 bin kişi toplayan takımın başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Yeni yönetime giren arkadaşlarımız var, bugünden itibaren çok çalışmalarını rica ediyorum. Çok çalışırlarsa hep birlikte bu takımı hak ettiği yere taşıyabiliriz.

Geçen sene yaşadığımız ufak tefek pürüzleri istemiyoruz. Onun için Zonguldak halkının, kamuoyunun ve bürokratların da Zonguldak'ı yöneten insanların yanımızda olmasını istiyoruz. Geçen yıl olmadılar, olamadılar onu bilmiyorum. Bizim yanımızda olsunlar ki profesyonel lige çıkartalım takımımızı, çıkarsa Zonguldaklılar profesyonel lige çıkmak olacaklardır. Bunun bilindeyiz, herkesin bu bilinçte olmasını istiyorum. Teknik direktör konusunda Ercüment Coşkundere ile anlaşma sağladık. Hocamız ve yönetimimizle yaptığımız transfer listesi bulunuyor. Bu doğrultuda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Salı gününden itibaren anlaştığımız oyunların isimleri açıklayacağız. Geçen sene kadromuzda yer alan 4 oyuncuyla anlaştık, iç transferde bir kaç oyuncuyla daha görüşmelerimiz sürüyor. Takımın yüzde 70-80'i yeni transferlerden oluşacak.Yeni transferlerin takımı ruh katacaklarına inanıyorum. Umarım geçtiğimiz yıl yaşadığımız sıkıntıları yaşamayız. Kavgasız gürültüsüz bir sezon diliyorum. Zonguldaklı futbolseverler takımlarına sahip çıksınlar istiyorum. Geçen senekinden daha fazla seyircimizi tribünlere bekliyoruz" dedi.

Zonguldak Kömürspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Mehmet Salih Demir, yönetim kurulu üyeleri Erhan Darende, Hüseyin Kahveci, Hüseyin Demir, Vahdettin Velioğlu, Fatih Keleş, Yaşar Karaman, Erol Orhan, Mustafa Demir, Mehmet Abalı, Nihat Yılmaz, Musa Bahadır, Necmi Abay, Ali Galip Toptan, Gökhan Demir, Ömer Faruk Yıldız, Mustafa Özkan, Nazif Çoraman, Gökmen Yılmaz, Süleyman Öztürk, Yücel Mercimek, Osman Tutkun, Şükrü Öztürk, Niyazi Özcan, Niyazi Özcan, Zeki Çolak, Emin Bilgin, Mesut Emre Acar, Nuh Baş, Mehmet Celil Uzun oluştu. Denetleme kurulu, Mehmet Ertürk, Tanju Akbulut, Levent Yaman. Sicil kurulu Cevat Bulut, Hakan Temel Aksel, Kemal Mert ve disiplin kurulu ise Şenol Köktürk, Ceren Yalatman, Merve Poyraz'dan oluştu. ASKF asil ise Sedat Demir, Serhat Demir, Emre Demir. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Kömürspor Başkanı Demir, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement