Zonguldak'ta Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'ta Karne Heyecanı

Zonguldak\'ta Karne Heyecanı

2013-2014 eğitim ve öğretim yılı ilk yarı döneminin tamamlanmasıyla, Zonguldak il genelinde 105 bin 508 öğrenciye karneleri dağıtıldı.

24.01.2014 14:11

2013-2014 eğitim ve öğretim yılı ilk yarı döneminin tamamlanmasıyla, Zonguldak il genelinde 105 bin 508 öğrenciye karneleri dağıtıldı.

Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının ilk yarı döneminin sona ermesiyle Bahçelievler İlkokulu öğrencilerine karne dağıttı. 1-A sınıfında öğrencilerle biraraya gelen Özbek, öğrencilere tatilde bolca dinlenip kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Özbek; "Bugün 2013-2014 eğitim öğretim yılı ilk döneminin son günü. Birinci dönem karnelerini öğrencilerimize sevinçli bir şekilde dağıtıyoruz. Çocuklarımız bol bol gezsinler, vakit bulabilirlerse sinemaya gitsinler. Yine vakit bulurlarsa kütüphaneyle buluşsun, kitapla buluşsun, bol bol kitap okusunlar. Eğlensinler gezsinler, zinde bir şekilde hazırlıklı bir şekilde ikinci döneme başlasınlar" dedi. Daha sonra öğrencilerle pasta kesen Özbek, günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, Zonguldak ili genelinde anasınıfları, ilk, orta ve liseler ile özel eğitim kurumlarında eğitim ve öğretim gören 105 bin 508 öğrenciye karnelerinin dağıtıldığı bildirildi. Eğitim öğretim yılının ikinci yarı dönemi 10 Şubat 2014 tarihinde başlayacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement