Zübeyde Hanım Ftr Merkezi'nin 3. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Zübeyde Hanım Ftr Merkezi'nin 3. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Zübeyde Hanım Ftr Merkezi\'nin 3. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Eskişehir Devlet Hastanesi'ne bağlı Zübeyde Hanım Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin (FTRM) 3'üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.
Merkezin toplantı salonunda düzenlenen törene, Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri Uz.Dr.Hüseyin...

07.12.2013 16:15

Eskişehir Devlet Hastanesi'ne bağlı Zübeyde Hanım Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin (FTRM) 3'üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Merkezin toplantı salonunda düzenlenen törene, Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin Fidan, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi (FTRM) Kurucu Başhekimi Uzm. Dr. Çetin Avcı, hastane yöneticileri, doktorlar, hemşireler ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Kuruluş için hazırlanan doğum günü pastasını Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin Fidan ve katılımcılar birlikte kesti. Merkezin kuruluşunda, çabalarından dolayı Dr. Fidan ile merkezin yönetici ve çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Uzm. Dr. Hatice Hamarat, Zübeyde Hanım FTRM'nin binasının geçmişi ile ilgili slayt gösteri ile bilgi verdi. Törende, hastaneden emekli olan fizyoterapist ve hemşirelere plaket verildi. Ayrıca plaket töreninde, Başhekim Uzm. Dr. Çetin Avcı tarafından Güneydoğu'da görev yaparken gazi olan subay annesi Hemşire Goncagül Özbek'e plaket verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zübeyde Hanım Ftr Merkezi'nin 3. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement