Bakan Avcı'dan Meslek Liselerine Müjde - Son Dakika
Eğitim

Bakan Avcı'dan Meslek Liselerine Müjde

Bakan Avcı\'dan Meslek Liselerine Müjde

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı,tüm meslek liselerinde öğrencilerin tabletlere ve etkileşimli tahtalara sahip olacaklarını söyledi.

17.04.2013 08:00  Güncelleme: 09:32

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Manisa'daki temasları çerçevesinde, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından 1 Nisan'da resmi açılışı yapılan Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Bakan Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Emin Zararsız'ın da bulunduğu heyetle, hayırsever işadamı İsmail Akçura'nın eşi adına yaptırdığı okulu gezdi, sınıflarda öğretmenlerden bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti.

Bir öğrencinin "tablet ve akıllı tahta" talebi üzerine Bakan Avcı, yıl sonuna kadar tüm meslek liselerinde öğrencilerin tabletlere ve etkileşimli tahtalara sahip olacaklarını söyledi.

Okulun 10. sınıfında okuyan Erol Değmez isimli öğrenci, Bakan Avcı'ya "251 Bin Dev Öğrenci" projesi kapsamında hazırlanan "Öğrencinin Turizm El Kitabı"nı hediye etti.

Bakan Avcı, okul ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti ve Akçura ailesinin hayırseverliğinin, herkese örnek olmasını diledi.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Bakan Avcı'dan Meslek Liselerine Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement