Abdipaşa Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Abdipaşa Belediyesine Ziyaret

Abdipaşa Belediyesine Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, Abdipaşa Belediyesini ziyaret etti.

12.08.2011 08:31

Başkan Dönmez'in belde ile ilgili bazı taleplerini de dinleyen Milletvekili Tunç, çalışmaları nedeniyle Yaşar Dönmez'i tebrik etti.

Milletvekili Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclisi Üyeleri Adnan Aydoğan, Uğur Timur, Sefai Dikyurt, Musa Gürüz, Mehmet Ali Uğur, Bartın Belediye Meclisi Üyeleri Sinan Öztabak, Hasan Fırıncı, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez'i makamında ziyaret ettiler. Yaşar Dönmez'den belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Dönmez'i tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

Başkan Dönmez, dönemlerinde Abdipaşa beldesine önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, Terminal, Misafirhane, Sosyal Tesis, Spor tesisleri, Mezbahane gibi beldenin ihtiyacı olan eserleri Abdipaşa'ya kazandırdıklarını, beldeye 50 bin metrekare civarında kilit parke taşı döşemesi gerçekleştirdiklerini, yatırımcıya yer tahsisi yaparak Abdipaşa'da 20 ülkeye ihracat yapan büyük bir fabrikanın kurulmasını sağladıklarını söyledi. Çalışmalarında her zaman destekçisi olan Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür eden Başkan Dönmez, İl özel idaresi yatırım programına alınan Lise binasını da beldeye kazandıracaklarını belirterek, İl Genel Meclisi üyelerine de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdipaşa Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement