AK Parti 11. ;Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika
Güncel

AK Parti 11. ;Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

AK Parti 11. ;Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Bergama AK Parti İlçe Teşkilatı 11. Kuruluş yıldönümünü Bergama Öğretmenevinde düzenlediği görkemli iftar yemeği ile kutladı.

15.08.2012 13:56

Mübarek Kadir Gecesi'ne denk gelen Kutlama yemeği öğretmenevinin bahçesinde gerçekleşirken, partinin kurucuları ilçede Ak partinin yeniden iktidar olması için çalışacaklarını söyledi.

Yemekte Partililere hitaben bir konuşma yapana ilçe Başkanı Raşit Ürper, Adalet ve Kalkınma Partisi olarak yoğun bir ramazan ayı geçirdiklerini belirterek şunları söyledi." Bu ramazan ayı süresince partililerimizin yardımlaşmasıyla her gün ayrı bir mahallemizde iftar yemekleri düzenledik. Düzenlediğimiz iftar yemeklerine yaklaşık 10 bine yakın katılım gerçekleştiğini tahmin ediyoruz. Ayrıca guruplar halinde ev ev dolaşarak ziyaretlerinde bulunduk ve halkımıza ulaşmaya çalıştık. Bugün de bu mübarek Kadir gecesinde partimizin kuruluş yıl dönümünde birlikte iftar yapıyoruz." dedi.

Partinin 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulduğunu söyleyen Ürper; "Adalet ve Kalkınma Partisinin Kurulmasıyla birlikte Türkiye'de, yeni bir güneş doğdu "diyerek, partinin ülkeye yeni bir çağ yaşattığını vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti. "Bugüne kadar yapılan hizmetlerde, milletin partisi olmakta, en büyük rol halkımızın olmuştur.

Halkın güvenini alan bu parti her zaman sözlerini yerine getirmiştir." "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, iktidara geçtiği günden itibaren, halkının güvenini boşa çıkarmamış ve bugün dünya liderleriyle boy ölçüşebilecek duruma gelmiştir. Bu yüzden mutluyuz ve gurur duyuyoruz.

"Hedefimiz dünya Lideri Olmak"

" Ak Parti olarak Hedefimiz 2013 yılında dünya devi haline gelmek" diyen AK Parti İlçe Başkanı Raşit Ürper, "Düne kadar IMF kapısında bekleyen başbakanlar vardı. Bugün ise biz borç alan değil, borç veren ülke durumundayız. Biz büyük davaların adamıyız. Bergama'ya bugüne kadar hizmetlerimizi sonuna kadar sunmaya çalıştık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de halkımız mührü yine bize basarak, bize güvendiğini gösterecek. Biz de Bergama halkına kaldığımız yerden büyük hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti 11. ;Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement