AK Parti' Ye Toplu Katılım - Son Dakika
Güncel

AK Parti' Ye Toplu Katılım

AK Parti\' Ye Toplu Katılım

Balıkesir'de çoğu eski MHP'li 420 kişi Ekilmiş Restaurant'ta düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

23.03.2014 17:43

Balıkesir'de çoğu eski MHP'li 420 kişi Ekilmiş Restaurant'ta düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Ayşe Akbaş, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı da katıldı.

Törende konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Edip Uğur, bu seçimlerin yerel seçim olmaktan çıktığını ve 'Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl bitiririz, nasıl indiririz' hesabı yapıldığını öne sürdü. Uğur, 'Şimdi, 'AK Parti'ye oy vermeyin de kime verirseniz verin. Burada BDP'ye, burada CHP'ye, burada MHP'ye oy verin' diyorlar. Bu kadar ilkesiz, bu kadar şahsiyetsiz, bu kadar omurgasız, bu kadar çirkin yeraltı siyaset yapanlar var. Kayıtdışı siyaset yapanlar var. Böyle kayıtdışı siyasete prim vermeyin. Bu seçimle eski Türkiye mi yeni Türkiye mi, darbecilerden yana mısınız yoksa demokrasiden yana mısınız bunu ortaya koyacaksınızö dedi.

Partiye yeni katılanlara da 'Hoşgeldinizö diyen Uğur, 'Biz her zaman, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan' dedik. Ayyıldızlı Türk bayrağının altında İstiklal Marşımızı söyleyen herkese kapımız açık. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi'nden gelen kardeşlerimiz var. Onları bağrımıza basıyoruz. Onlarla daha da güçleneceğiz ve daha güzel hizmetler yapacağız. Bize destek verdiniz, güç verdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, sağolun, varolunö diye konuştu.

Balıkesirspor başkan adayının da Balıkesirspor yönetiminden bir süre önce istifa eden ve MHP kökenli bilinen Dr. Feyyaz Çiftçi olacağını bir kez daha yineleyen Uğur, 'İnşallah 30 Mart'tan sonra Feyyaz Çiftçi ile Balıkesirspor'u Süper Lige taşıyacağız. Nasıl AK Parti hükümeti Balıkesir'i İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehir iller arasında taşıdıysa, bizde Balıkesirspor'u Süper Lig'e taşıyacağızö dedi.

Başkan adayı Uğur daha sonra AK Parti'ye katılan bir dönem MHP'de de siyaset yapan Fuat Koç, Mustafa Saran ve arkadaşlarına rozetlerini taktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti' Ye Toplu Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement