Allianz Gençler Münih Futbol Kampı'na Türkiye'den 4 Genç Katıldı - Son Dakika
Güncel

Allianz Gençler Münih Futbol Kampı'na Türkiye'den 4 Genç Katıldı

Allianz Gençler Münih Futbol Kampı\'na Türkiye\'den 4 Genç Katıldı

2013 Allianz Gençler Futbol Kampı'na katılmak için Münih'e giden gençlerimiz, dünyanın 25 ülkesinden gelen 75 genç ile birlikte heyecan verici bir organizasyonun ve futbol akademisinin bir parçası oldular.

21.08.2013 15:46

Allianz Türkiye tarafından bu sene ikincisi gerçekleştirilen 2013 Allianz Gençler Futbol Kampı'na katılmak için Münih'e giden gençlerimiz, dünyanın 25 ülkesinden gelen 75 genç ile birlikte heyecan verici bir organizasyonun ve futbol akademisinin bir parçası oldular.

Geçen sene üç kupa kazanarak Avrupa futbolundaki iddiasını kanıtlayan Bayern Münih takımı, Allianz Gençler Futbol Kampı için dünyanın 25 ülkesinden gelen 75 çocuğu ağırladı. Türkiye'den ise, Allianz Türkiye'nin 2013 Allianz Gençler Münih Futbol Kampı Facebook uygulamasına katılarak, eski milli futbolcu Metin Tekin ile spor yazarı Okay Karacan'ın da jüri olarak yer aldığı değerlendirme sonucunda Bursa, Çorlu ve İstanbul illerinden 4 gencimiz katıldı.

7-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Gençler Münih Futbol Kampı'na katılarak 6 günlük muhteşem bir futbol macerası yaşan gençlerimiz, Bayern Münih genç takımlarının resmi antrenörlerinden futbol eğitimi alırken, Bayern Münih'in yıldız oyuncuları ile tanışma, Allianz Arena'da maç izleme ve Münih'te şehir turu şansını yakaladılar.

Heyecan dolu altı gün

Allianz Gençler Futbol Kampı'nın katılımcıları, Bayern Münih'in kendi antrenman sahasında düzenlenen eğitimlere katılma şansını yakalarken, kulübün resmi müzesi olan "FC Bayern Erlebniswelt"i de ziyaret etti. Stadyumun tüm özelliklerini öğrendikleri Allianz Arena turu'na katılarak, yıldızların soyunma odaları ile basın odasını da gezdiler. Gençler 9 Ağustos'da başlayan Bundesliga kapsamında oynanan Bayern Munich-Borussia Mönchenglandbach karşılaşmasını da Allianz Arena'da izlerken, haftasonu düzenlenen antrenmanda Bastian Schweinsteiger, Phillip Lahm ve Manuel Neuer gibi yıldızlarla tanışma ve birlikte fotoğraf çektirme fırsatını da yakaladılar.

"Yaşam için Futbol"

Allianz Gençler Futbol Kamp'ı, Allianz'ın küresel ölçekte yürüttüğü "Yaşam için Futbol" projesinin bir parçası. Bu proje ile dünyanın farklı yerlerinde futbola gönül veren gençlerin bir araya gelmesi ve farklı kültürleri tanıması amaçlanıyor. Allianz Group tarafından, 2009 yılında ilki düzenlenen ve her sene başvuru sayısında rekorları zorlayan projeye bu sene Belçika, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Çin, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Mısır, Macaristan, Hindistan, Endonezya, İrlanda, Kore, Malezya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Saudi Arabistan, İspanya, Sri Lanka, İsviçre, Tayvan, Tayland ve Türkiye olmak üzere 25 ülkeden 75 genç katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allianz Gençler Münih Futbol Kampı'na Türkiye'den 4 Genç Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement