Amasra Kapalı Spor Salonu İnşaatında İnceleme - Son Dakika
Güncel

Amasra Kapalı Spor Salonu İnşaatında İnceleme

Amasra Kapalı Spor Salonu İnşaatında İnceleme

Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

13.08.2011 14:27  Güncelleme: 14:28

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Yılmaz Tunç, yapımına başlanan Amasra Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte, yapımına başlanan Amasra Kapalı Spor Salonu inşaatını ziyaret ederek, inşaat çalışmaları hakkında müteahhit firma yetkilileri ve işçilerle görüştü.

Milletvekili Tunç, Amasra ilçesinin kapalı spor salonu ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacın giderilmesi için spor salonunu 2011 yatırım programına aldıklarını ardından da inşaat ihalesini gerçekleştirdiklerini ve ihale sonrası yüklenici firmanın inşaat çalışmalarına başladığını ve inşaatın 240 gün içinde bitirileceğini ve Amasra'nın kapalı spor salonuna kavuşacağını söyledi. Amasra Futbol Sahasının yanındaki hazineye ati arsada temeli atılarak inşaatı başlayan Kapalı Spor salonunda 250 kişilik seyirci tiribünü inşa edileceğini belirten Milletvekili Tunç, Salonun soyunma odaları ve diğer bölümleri ile birlikte 2000 metrekare kapalı alana sahip olacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amasra Kapalı Spor Salonu İnşaatında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement