Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.KEMERLİ tenisçi Başak Eraydın, Ağrı'da düzenlenen toplam 25 bin dolar ödüllü İbrahim Çeçen Tenis Turnuvası'nda yarı finale kaldı.

07.06.2013 12:31

Foto: Mehmet Dikmen'in fotosu

===

Başak çeyrek finalde

KEMERLİ tenisçi Başak Eraydın, Ağrı'da düzenlenen toplam 25 bin dolar ödüllü İbrahim Çeçen Tenis Turnuvası'nda yarı finale kaldı. Daha önce de katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Başak Eraydın, hedefinin final oynamak olduğunu söyledi. Turnuvanın 1 numaralı seri başı raketi Çağla Büyükakçay, Sultan Gönen'i 6-2 ve 6-3'le 2'nci tura yükselirken, 7 numaralı seri başı Melis Sezer de kazandığı 2'nci tur maçıyla çeyrek finale adını yazdırdı.

ÇİFTLERDE YARI FİNALDE

Sezer, Rus tenisçi Yana Sizikova'yı 6-4 ve 6-3'le geçti. 4 numaralı seri başı olarak turnuvaya katılan Başak Eraydın ve 5 numaralı seri başı Pemra Özgen de ilk tur maçlarını kazanarak çeyrek finale yükselen sporcular oldu. Çiftlerde de yollarına devam eden tenisçiler Çağla Büyükakçay- Pemra Özgen çiftinin yanı sıra, Boşnak partneri Tinjic ile Melis Sezer, Belaruslu partneri Kremen'le de Başak Eraydın yarı finale yükselmeyi başardı.

Foto: Başak Eraydın fotosu

===

Alanya'da büyük heyecan

ALANYA, 13 Haziran'da başlayacak 23'ncü Uluslararası Triatlon Yarışması'na hazırlanıyor. Perşembe günü başlayacak Alanya triatlonu, 16 Haziran'da sona erecek. Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Avrupa'nın en büyük spor organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Alanya Triatlonu'nun en iyi şekilde organize edilmesine çalıştıklarını belirtti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da triatlonun Türkiye'de Alanya sayesinde tanındığını ve organizasyonun Alanya'ya çok yakıştığını ifade etti.

Foto: Tritlon fotosu

===

Kupayla başkana geldiler

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta play off'lara kalan ve ardından rakiplerini yenerek PTT 1'inci Lig'e yükselen Fethiyespor, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya getirdi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öztürk, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kalabalık bir grup, Başkan Saatcı'ya kupayı verirken "Şimdi daha büyük hedefler peşinde koşacağız" dedi. Başkan Öztürk, Fethiyespor'a büyük destek veren Başkan Saatcı'ya teşekkür etti. Öztürk, "Kazandığımız şampiyonluk kupasını başkanımıza getirdik. Bu gurur ve onur hepimizin" diye konuştu.

Foto: Ziyaretten foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement