Aydın - Agc Ödülleri Düzenlenen Törenle Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Aydın - Agc Ödülleri Düzenlenen Törenle Sahiplerini Buldu

Aydın - Agc Ödülleri Düzenlenen Törenle Sahiplerini Buldu

Törende, Hürriyet Gazetesi Yazarı ve Star Tv Koordinatörü Yılmaz Özdil, Dha Aydın Muhabiri Önder Yıldırımcan ve Star Tv'de Yayınlanan 'her Açıdan' Programı ile Gazeteci Ruhat Mengi'yi Ödül Aldı.

12.06.2010 17:15

Törende, Hürriyet Gazetesi yazarı ve Star TV Koordinatörü Yılmaz Özdil, DHA Aydın Muhabiri Önder Yıldırımcan ve Star TV'de yayınlanan ''Her Açıdan' programı ile gazeteci Ruhat Mengi'yi ödül aldı.

AYDIN Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC), 2009 yılı basın ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törende, Hürriyet Gazetesi yazarı ve Star TV Koordinatörü Yılmaz Özdil, DHA Aydın Muhabiri Önder Yıldırımcan ve Star TV'de yayınlanan ''Her Açıdan' programı ile gazeteci Ruhat Mengi'yi ödül aldı.

2009 yılı Basın Ödülleri Töreni, Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda gerçekleştirildi. Hürriyet Gazetesi yazarı ve Star TV Koordinatörü Yılmaz Özdil ''Hasan Tahsin Özel Başarı Ödülüne', DHA Aydın Muhabiri Önder Yıldırımcan, ''Basın Meslek İlkelerine Uygun, Doğru ve Tarafsız Habercilik Anlayışı dalında' ödüle layık görüldü. Star TV'de yayınlanan ''Her Açıdan' programı ile gazeteci Ruhat Mengi de Juri Özel Ödülü'nü aldı. Törene katılamayan gazeteci Yılmaz Özdil'in ödülünü AGC Başkan Yardımcısı Ali Akkurt, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci'ye sundu. DHA Aydın Muhabiri Önder Yıldırımcan da ödülünü İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka'nın elinden aldı.

Törene gazetecilerin yanı sıra Aydın Vali Yardımcısı Zeki Koçberber, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Akan Evren, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt ve çok sayıda davetli katıldı. AGC Genel Sekreteri Mehtap Altınkeser her yıl aynı heyecan ve mutlulukla ödül törenini yaşamanın ve yaşatmanın gururunu duyduklarını kaydetti. Ödülle layık görülen gazetecilerin tek tek plaketlerini almalarının ardından gazetecilerin toplu fotoğraf çektirmeleri ile son buldu.

ÖDÜLLER

Günlük yerel yayınlar: Genel haber dalında Mücadele Gazetesi, Köşe yazısı dalında Mustafa Açıcı (Söke Gerçek Gazetesi), Yayında süreklilik dalında Mücadele Gazetesi, Mizanpaj dalında Bakış Gazetesi ve Söke Gerçek Gazetesi, Fotoğraf dalında Güçlü Çezik (Mücadele Gazetesi).

Haftalık, onbeş günlük, aylık gazete ve dergiler: Mizanpaj dalında Tülay Sarayköylü (Sarı Zeybek Dergisi Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü), Genel haber dalında Söke Flaş Gazetesi, Öykü dalında Orhan Hasan Bıldırki (Sarızeybek Dergisi).

Günlük kitle basın organları gazete ve çalışanları: Genel haber dalında, İhsan Karataş (Yeni Asır Gazetesi Temsilcisi) ile Durmuş Ali Kılınç (Haber Türk Gazetesi İl Temsilcisi), Fotoğraf dalında Sinan Özmüş (A.A), Spor haberi dalında Suat Deniz (AA İl Temsilcisi).

Televizyon ve Radyo kategorisi: Habercilik dalında Yılmaz Ölmez (EGE TV-AYTV- Söke Temsilcisi), En iyi Kameraman dalında Musa Ölmez, Habercilik dalında Nazilli Radyo Özden.

Juri Özel Ödülleri: Türkiye gazetesinden Ediz Hun, yazar Mehmet Genç, NTV programcısı Yekta Kopan ile Star TV'den Ruhat Mengi.

Nezih Demirkent Özel Başarı ödülü:Ergun Kormaz

İsmail Sivri Özel Başarı Ödülü: Misket Dikmen

Mustafa Kemal Yılmaz Özel Başarı Ödülü: yazar Mehmet Eroğlu

Ali Akar Özel Başarı Ödülü: Cemal Erkasap

Mehmet Ali Balıkçı Özel Başarı Ödülü: Mehmet Barlas

Hulisi Akşit Özel Başarı Ödülü: İbrahim Kılınç

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - Agc Ödülleri Düzenlenen Törenle Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement