Bakan Şahin Siirt'te Yatırımları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Şahin Siirt'te Yatırımları Yerinde İnceledi

Bakan Şahin Siirt\'te Yatırımları Yerinde İnceledi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Siirt'teki incelemelerine devam ediyor.

01.08.2012 04:25

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Siirt'teki incelemelerine devam ediyor.

Vali Musa Çolak'ı ziyaret eden Bakan Şahin daha sonra AK Parti İl başkanlığına geçmeden önce yol üstünde bazı vatandaş ve esnafla görüştü. Bakan Şahin, 16 yaşlarındaki engelli M. Mustafa Kara ve babası Mesut Kara ile görüştü. Baba Mesut Kara engelli çocuğu adına araç alması üzerine aldığı engelli maaşının kesildiğini, arabayı satmalarına maaşın tekrar bağlanmadığını belirterek, yardım istedi. Bakan Şahin konunun incelenmesi ve gereğinin yapılması talimatını verdi.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Şahin, il başkanı Ali İlbaş'la bir süre görüştükten sonra partililere hitap etti. Bakan Şahin, son on yılda AK Partinin yolsuzlukla yoksullukla verdiği mücadelenin başarılı geçtiğini söyledi. Bakan Şahin

"2008 yılında dünyada bir mali kriz çıktı. Biz bölgeye gelen hiçbir mali desteği esirgemedik. Sosyal hizmet adına, sosyal politikalar adına, yoksulluğu önleme adına hiçbir bütçeden geriye taviz vermedik. Oysa vekilim biliyor, Avrupa Birliği ülkelerinde neler yaşandığını biliyor. KPK (Karma Parlamento Komisyonu)da gittik gördük. Bizim yaptığımız çalışmaları anlatıyoruz. Onlar inanamıyorlar. Biz şiddetle mücadele yasasını ilk imzalayan ülke olduk. Koca Almanya ve Fransa şu anda krizdeyiz.

Bunun bize mali külfeti fazla olur deyip bekletiyorlar. Oysa başbakanımız dedi ki, yaşam hakkı bizim en önemli hakkımızdır burada para konuşulmaz dedi." Dedi.

Bakan Şahin, daha sonra Aydınlar Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen TOGEM birimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında AK Partili Aydınlar Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu'ndan bilgi aldı.

TÖGEM

binası önünde bulunan

çocuklarla sohbet eden bakan Şahin

şeker dağıttı.

Bakan Şahin daha sonra bakanlığı tarafından yapılmakta olan engelsiz yaşam merkezi ve sevgi evleri binalarında incelemeler yaptı. İnşaatı tamamlanan engelsiz yaşam merkezi ve sevgi evlerinin teslim alınmadan, uzman tarafından incelenmesi talimatını verdi.

Bakan Şahin daha sonra polis evinde onuruna verilen ve şehit ve gazi yakınları ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin davet edildiği yemeğe katıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Şahin Siirt'te Yatırımları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement