Başbakan Biga'da 50 Milyon TL'lik 16 Tesisin Açılışını Yapacak - Son Dakika
Güncel

Başbakan Biga'da 50 Milyon TL'lik 16 Tesisin Açılışını Yapacak

Başbakan Biga\'da 50 Milyon TL\'lik 16 Tesisin Açılışını Yapacak

Çanakkale Deniz Zaferinin 98.yıldönümüne katılmak üzere Çanakkale'ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Mart'ta Biga'da 50 milyon TL'lik 16 tesisin açılışını gerçekleştirecek.

11.03.2013 18:02

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıldönümüne katılmak üzere Çanakkale'ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Mart'ta Biga'da 50 milyon TL'lik 16 tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Çanakkale Ak Parti il teşkilatında AK Parti Milletvekili İsmail Kaşdemir, İl Başkanı Muzaffer Kutlu ve ilçe belediye başkanlarının iştirakiyle aylık bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kutlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Mart günü Biga'da 50 milyon TL'lik 16 tesisin açılışını gerçekleştireceğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çanakkale'de 17- 18 Mart programı hakkında bilgi veren Kutlu, "Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıldönümünü dolayısıyla başbakanımız 17 Mart günü Biga ve Çan'da toplu açılış törenlerine katılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 17 Mart'ta Biga Belediyesi'nin hayata geçirdiği 16 projenin toplu açılış törenini gerçekleştirecek. Başbakan bir gün sonra 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıldönümü kutlamaları için il merkezinde olacak. 18 Mart Stadyumu'ndaki törenlerin ardından Başbakan, Gelibolu Yarımadası'ndaki törene katıldıktan sonra Çanakkale'den ayrılacak. Başbakanımızı Çanakkale'de olduğu süre içinde en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 17 Mart'ta Biga'da 50 milyon TL'lik 16 yatırımı toplu açılış töreni ile hizmete açacak. Biga Belediyesi tarafından Yeni Biga Terminali, Biga AVM, rekreasyon alanı-Biga spor kompleksi, 3. etap TOKİ konutları, Nitelikli işyeri-konut, Balıkkaya Mesire Alanı ve Kent Park projesi, Şirintepe Mahallesi Sosyal Tesisleri, Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Tesisleri, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi, Ekrem Ergün İlkokulu'nda 16 derslik, Şirintepe ve Turan Mahallesi'nde 1'er adet suni çim kaplama futbol sahası, içme suyu isale hattı ve depoları yapımı, SGK hizmet binası, köylerde prefabrik konut projesi, Yeniceköy İlkokulu-Ortaokulu hizmete girecek.

Çanakkale halkını Biga, Çan ve Çanakkale programına davet eden İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Çanakkale'ye 15'e yakın bakanın da geleceğini belirtti. Başkan Kutlu, "Şu anda geleceği kesinleşmiş olan bakanlarımız var, bunlar Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Biga'da 50 Milyon TL'lik 16 Tesisin Açılışını Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement