Başkan Sönmez'den Yeni Bir Proje - Son Dakika
Güncel

Başkan Sönmez'den Yeni Bir Proje

Başkan Sönmez\'den Yeni Bir Proje

"AK parti'de nöbetçi vekil uygulaması başladı"

30.01.2012 08:57

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, İl Teşkilatı olarak nöbetçi vekil uygulaması başlattıklarını belirterek, bu uygulama ile insanlarımızın Ankara'ya kadar gitmek zorunda kalmadan sorunlarını milletvekillerimize aktararak çözüm bulma imkanına kavuşacaklarını ifade etti.

AK Parti Elazığ İl Binasında başlatılan uygulama için AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez'in yanı sıra Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ve Elazığ Belediye Başkanı M. Süleyman Selmanoğlu da katıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, İl Teşkilatı olarak "nöbetçi milletvekili" uygulamasını bu hafta başlattıklarını dile getirerek; "Milletvekillerimizle vatandaşlarımızın iletişimini daha düzenli ve programlı bir yapıya kavuşturarak, halkımızın sorunlarını daha rahat bir şekilde aktarmalarını ve sorunlarına çözüm bulmalarını amaçlıyoruz. Bu haftadan itibaren başlattığımız "Nöbetçi milletvekili" uygulaması ile her hafta Cumartesi günü bir milletvekilimiz İl Başkanlığımız da halkımızın sorunlarını dinleyecektir. Yeni başlattığımız bu uygulama ile hemşehrilerimiz her hafta bir milletvekilimize sorunlarını aktarma ve çözüm bulma imkânına kavuşacaklardır. Bu hafta değerli Milletvekilimiz Faruk Septioğlu, halkımızın sorunlarını dinleyecek ve anında çözüm üretmenin gayreti içerisinde olacaktır" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı M.Süleyman Selmanoğlu ise yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Bu tür programlar sayesinde vatandaşlarımız rahatlıkla sorunlarını anlatabilme imkanına kavuşurken bizler de sorunları yerinde tespit edip çözüme ulaştırma imkanına kavuşmaktayız. İl Başkanımız Mahir Bey'e başlattığı bu uygulama için teşekkür ediyoruz. Teşkilatımızın başlattığı her uygulamaya bizler de katılacağız, destek vereceğiz. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında verdiği destekten dolayı milletvekilimiz sayın Septioğlu'na teşekkür ediyorum. "Sayın vekilimiz kentsel dönüşüm projesi için Bakanlık nezdinde girişimlerde bulundu, bizleri görüştürdü. Aynı zamanda ilimizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Galericiler Sitesi'nin de Elazığ Belediyesi ile TOKİ tarafından Yapılması için gerekli girişimleri yapmıştır."

Nöbetçi milletvekili uygulamasını ilk konuğu olan Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk SEPTİOĞLU, bu tür uygulamalarla halkımızın her türlü sorunlarını dinlediklerini vurgulayarak;" Teşkilatımıza bizlere programlı çalışma imkanı sağladığı için müteşekkiriz. Şehre geldiğimizde bizlere güzel bir çalışma programı hazırladıklarını gördük. Yine bugünden itibaren başlatılan bu yeni uygulama ile halkımızın sorunlarını dinleyecek, hemen buradan hızlı bir şekilde çözümler üreteceğiz. Elbetteki bizler vatandaşlarımızın kişisel sorunlarının yanında şehrimizin genel sorunlarını da dinleyecek, kentimizin gelişmesi ve kalkınması için girişimlerde bulunacağız. Değerli İl Başkanımıza başlattığı bu uygulama için teşekkür ediyorum. Her zaman halkımızla birlikte olmaya, onların sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz." açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Binasında, Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez ve Elazığ Belediye Başkanı M.Süleyman Selmanoğlu gelen vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sönmez'den Yeni Bir Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement