Başkan Yılmaz'dan Köse'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz'dan Köse'ye Ziyaret

Başkan Yılmaz\'dan Köse\'ye Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse'yi makamında ziyaret etti.

08.11.2013 16:06

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yılmaz, " Türkiye'nin ve Samsun'un buralara nasıl geldiğini kimse anlayamıyor" dedi.

Çarşamba Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İbrahim Fethi Sel'in annesi İfakat Sel'in cenaze törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yöneticileri parti binasında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Yılmaz yaptığı açıklamada, Çarşamba'ya her geldiğinde buradaki gelişmeler ve teşkilatın ilgisi karşısında çok memnun olduğunu ve bu teşkilatçılığa hayran kalarak ayrıldığını söyledi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve ekibini tebrik eden Başkan Yılmaz, ziyaretinin özel bir amacı olmadığını belirtti. Yılmaz, "Partimizin temsilcisi ve partimizin teşkilat formatına dayalı olan faaliyetlerini AK Partimizin Çarşamba İlçe Başkanı Köse ve ekibinin görevlerini ziyadesi ile yerine getirdiğini, Çarşamba'mızı iyi temsil ettiğini düşünüyor ve yürekten inanıyorum" dedi.

Türkiye'de Başbakan Erdoğan gibi bir lider olması nedeniyle ülkenin çok avantajlı olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bütün yabancı ülke liderlerinin, Türkiye'nin ve Samsun'un kısa sürede bu kadar gelişmesine aklı ermiyor. Bize yabancı ülkelere gittiğimizde, 'bu başarıyı nasıl yakaladınız' diyerek gıpta ile bakıyorlar. Bizler de bu göreve geldiğimizde çok şeyler hayal ettik ama Gölcük depremi akabinde tüm programlarımız değişti ve yepyeni anlayışla Samsun'umuzu bu günlere getirdik. İnşallah teşkilatlarımızla birlikte bundan sonra daha güzel hizmetleri hep birlikte vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Mehmet Köse ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kendilerine yaptığı nazik ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu vurguladı.

Ziyarette, Dikbıyık İçme Suları Başkanı Mustafa Batdal, Durusu İçme Suları Başkanı Enver Arslan ve partinin yönetim kurulu hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz'dan Köse'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement