Bayburt Üniversitesi Rektörünü Seçiyor - Son Dakika
Güncel

Bayburt Üniversitesi Rektörünü Seçiyor

Bayburt Üniversitesi Rektörünü Seçiyor

Rektör Prof. Dr. Gökhan Budak'ın intiharı sonrasında boşalan Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü için seçim yapıldı.

25.02.2013 14:38  Güncelleme: 14:44

Rektör Prof. Dr. Gökhan Budak'ın intiharı sonrasında boşalan Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü için seçim yapıldı. Prof. Dr. Selçuk Coşkun 14 oyla ilk sırada yer aldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda saat 10.00'da başlayan ve 35 öğretim üyesinden 33'ünün oy kullandığı seçim, saat 12.00'de sona erdi. Seçimde, Prof. Dr. Selçuk Coşkun 14, Prof. Dr. Ömer Çomaklı 9, Prof. Dr. Hamdi Şükrü Kılıç 3, Prof. Dr. Şemsi Burhanettin Altan 2, Prof. Dr. Dr. Nazan Demir 2, Prof. Dr. Yusuf Akan 2 ve Prof.Dr. Kazım Köktekin 1 oy aldı.

Seçim sonuçları YÖK'e gönderilecek ve YÖK Genel Kurulu'nun belirleyeceği üç isim Cumhurbaşkanlığı'na bildirecek ve bu isimlerden biri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Rektör olarak atanacak.

REKTÖR BUDAK İNTİHAR ETMİŞTİ

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak, geçen ay Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Yerleşkesindeki lojmanında bileklerini kesip dördüncü kattan atlayarak intihara kalkışmış, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki Prof. Dr. Budak kurtarılamamıştı. - Bayburt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburt Üniversitesi Rektörünü Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement