Beylikbağı'nda Beklenen Kermes Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beylikbağı'nda Beklenen Kermes Açıldı

Beylikbağı\'nda Beklenen Kermes Açıldı

Beylikbağı Kur'an Kursu'nun Ankara Caddesi Beylikbağı Parkı Spor Tesislerinde düzenlediği kermesin açılışı bugün saat 10.00'da yapıldı.

26.05.2012 16:31

Açılış Kurdelesini, Asım Köle Hocanın yapmış olduğu duanın ardından, Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Meclis Üyesi Recep Can, Gökçe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gökçe, Kermes Ağası Mustafa Kangal ve Dernek yönetimi kesti. Açılış konuşmasında söz alan Mehmet Ali Okur, "Bu tür kermesler bizlerin kermesleridir. Özellikle elde edilen gelirlerle dinini, Kitabını bilen bir neslin yetişmesi ve bu nesil yetiştiren emek veren hocalarımızın da bu gayretlerini gördükçe mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu kurslarımızda Manevi anlamda kendini geliştiren neslimize destek veren arkadaşlarıma ve yine bu kermeste sergilenen ürünleri hazırlayan emek veren herkese teşekkür ederim. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum, kermesimiz hayırlı olsun." dedi.

KANGAL AĞALIĞI KAPTI

Açık arttırma usulü yapılan kermes ağalığına talep yüksekti Üçbin TL ile başlayana açık arttırmada ipi göğüsleyen Beylikbağı'lı İş adamı Mustafa Kangal oldu. Kangal, Onbin TL vererek kermes ağalığını alırken, kermes malzemelerinden hazırlanan Ağa Bohçasını da Mehmet Ali Okur'un elinden aldı.

STANTLARI GEZDİLER

Mehmet Ali Okur ve beraberindeki misafirler, kermeste kurulan stantları gezdi. Kermeste yemekler, tatlılar, giyim eşyaları ve el işleri sergileniyor. 9 gün açık kalacak kermesten elde edilecek gelirin, Beylikbağı Kur'an Kursu'nda tahsil gören fakir ve muhtaç öğrencilerin tahsilinde kullanılacağı belirtildi. Kermese vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu gözlenirken, dernek yöneticilerinin mutluluğuda gözlerinden okunuyordu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikbağı'nda Beklenen Kermes Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement