Bocuse D'or, Türkiye Şampiyonunu Arıyor! - Son Dakika
Güncel

Bocuse D'or, Türkiye Şampiyonunu Arıyor!

Bocuse D\'or, Türkiye Şampiyonunu Arıyor!

60 ülkede gerçekleşen Bocuse d'Or, 4.kez Türkiye'yi Dünya'da temsil edecek şeflerini seçmeye hazırlanıyor.

12.08.2016 14:18  Güncelleme: 14:19

Sirha İstanbul 2016 Otelcilik, Restoran ve Yiyecek İçecek Sektörünün Uluslararası Buluşması kapsamında gerçekleşecek olan ve sektörün en önde gelen şefleri arasına girme fırsatı veren Bocuse d'Or 24-25 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

1987'den bu yana Bocuse d'Or…

Asrın şefi olarak seçilen Sayın Paul Bocuse tarafından oluşturulan Bocuse d'Or yarışması, 1987 yılından bu yana, iki senede bir beş kıtadan önde gelen yetenekleri Lyon'da bir araya getirmektedir. Bocuse d'Or yarışması, alanlarında kendilerini geliştirmek isteyen şeflere kariyerleri için büyük bir sıçrama tahtası sunarak, becerilerini sergilemek için eşsiz bir fırsat vermektedir.

Dünyaca ünlü efsane şeflerin arasına isminizi yazmak istemez misiniz?

Tüm Dünya'dan 350 adayın katıldığı yarışmanın geçen sene Türkiye birincisi olan Şef Mutlu Şevket Yılmaz, bu sene mayıs ayında Avrupa elemelerinin gerçekleştiği Bocuse d'Or Budapeşte'de ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.
24-25 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak Bocuse d'Or Türkiye Komite Başkanı Rudolf Van Nunen, ve içerisinde Mehmet Gök, Savaş Aydemir, Tarkan Özdemir ve Gürcan Gülmez'in de bulunduğu Bocuse d'Or Türkiye Komitesi yarışacak 8 adayı belirleyecek, belirlenen 8 aday içerisinden kazanan 4 şef Türkiye Finaline geçiş yapacaktır. Bocuse d'Or Türkiye Ön Seçmeleri, Sirha İstanbul Otelcilik, Restoran ve Yiyecek İçecek Sektörünün Uluslararası Buluşması çerçevesinde gerçekleşecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bocuse D'or, Türkiye Şampiyonunu Arıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement