Bodrum'da Tolga Çandar Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Tolga Çandar Rüzgarı

Bodrum\'da Tolga Çandar Rüzgarı

-chp'nin Muğla 1'inci sıra milletvekili adayı, türkücü Tolga Çandar'ın Bodrum'da verdiği halk konseri, mitinge dönüştü.

02.05.2011 11:30

-chp'nin Muğla 1'inci sıra milletvekili adayı, türkücü Tolga Çandar'ın Bodrum'da verdiği halk konseri, mitinge dönüştü. Yatağanlı işçilerin başlarında baretleri ve ağızlarını kapattıkları bantlarla katıldığı konserde Ege şivesi ile AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a esprili göndermeler yapan Çandar "Beni daha fazla söletmeyin gari. Suç deşkil ediverir gari. 12 Haziran'dan sora sölettirin o zamen bişecikler olmez. Çünkü dokunulmezliğim olcek gari" dedi.

Tolga Çandar'ın dün akşamı İskele Meydanı'nda verdiği halka açık konserini, CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Muğla CHP milletvekili adayları Emrah Doğu ve Nurettin Demir ile Milas, Yatağan, Söke ve Aydın'dan gelen yaklaşık 4 bin kişi izledi. Ege Üniversitesi Konservatuvar Bölümü öğretim üyelerinin yer aldığı orkestrayla sahneye çıkan Çandar konserine 'Canlar Merhaba' adlı türküyle başladı. Ege'nin yöresel türkülerini de seslendiren Tolga Çandar'ın konserini Yatağan'dan gelen Maden İş Sendikası'na üye kömür işçileri başlarında baretleri, ağızlarını bantlayarak izledi. CHP Gençlik Kolları üyeleri, konser sırasında, 'Taşeron işçiliğini bitiriyoruz. Emek en yüce değerdir' yazılı pankart açarak 'Kahrolsun faşizm', 'Susma sustukça sıra sana gelecek' ve 'Kahrolsun ABD, işbirlikçi AKP' diye bağırdı.

Tolga Çandar da zaman zaman AK Parti Hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın icraatlarını esprili bir dille eleştirdi. Çandar, Erdoğan'ın açıkladığı kanal projesi için, "Bizim oğlan, ben bi dere yapcem dekduru. Neresi çılgınmış le bunun? Bunun demek istedikduru dere dere, adı ne olursu olup dursun, biz burada ona dere dekturuz. Dere açcekmiş te gemileri gecircekmiş te. Hadee ordan. Biz olmeyen duaya amin demekturuz gari. Bizi oğlan milet yemekduru gari bunları" dedi. Tolga Çandar sözlerini, "Beni daha fazla söletmeyin gari. Suç deşkil ediverir gari. 12 Haziran'dan sora sölettirin o zamen bişecikler olmez. Çünkü dokunulmezliğim olcek gari" diye tamamlayınca dinleyiciler kahkahaya boğuldu.

Çandar yaklaşık 2 saat süren konserini '1 Mayıs Marşı'nı dinleyicilerle söyleyerek tamamladı. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Tolga Çandar Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement