Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi

Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın katılımı ile toplantı gerçekleşti.

30.10.2017 18:04

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın katılımı ile toplantı gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesinin kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği yatırımları ele alındığı toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da yer aldı.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana 11 ilçemize de önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Malkara Et Kombina Tesisi ve 11 İlçeye 11 Okul bunlardan bir kaçıdır. Biz, göreve geldiğimizde sözünü verdiğimiz tüm yatırım ve projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz" dedi.

Toplantı sonunda Başkan Kadir Albayrak tarafından Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a Karakılavuz el dokuma halısı hediye edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement