Çeşme'de düzenlenen 17. Yarımada Spor Oyunları sona erdi - Son Dakika
Güncel

Çeşme'de düzenlenen 17. Yarımada Spor Oyunları sona erdi

Çeşme\'de düzenlenen 17. Yarımada Spor Oyunları sona erdi

Çeşme'de düzenlenen 17. Yarımada Spor Oyunları'na, 9 ilçeden 15 branşta yaklaşık iki bin 50 sporcu katıldı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, '17. Yarımada Spor Oyunları'na ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim' dedi.

12.05.2024 13:25  Güncelleme: 13:28

(İZMİR)- Çeşme'de düzenlenen 17. Yarımada Spor Oyunları sona erdi. Yarımada Spor Oyunları'na, 9 ilçeden 15 branşta yaklaşık iki bin 50 sporcu katıldı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "17. Yarımada Spor Oyunları'na ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Bu yıl 6-11 Mayıs günleri arasında düzenlenen, Çeşme, Urla, Karaburun, Seferihisar, Selçuk, Narlıdere, Menderes, Güzelbahçe ve Balçova olmak üzere toplam 9 ilçeden sporcuların katıldığı 17. Yarımada Spor Oyunları'nda, Badminton, basketbol, 3 x 3, bocce, dart, futbol, kros, masa tenisi, mini voleybol, oryantiring, plaj voleybolu, satranç, taekwondo (kyorugi), tenis, yelken, yüzme (açık su) branşlarında, yaklaşık iki bin 50 sporcu mücadele etti. Dereceye girenlere ödülleri verildi.

"EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM"

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "17. Yarımada Spor Oyunları'na ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduk… Çocuklarımızla, sporcularımızla, gençlerimizle, spora ve Çeşme'ye yakışan bu hafta için organizasyonda emeği geçen Vali Yardımcımıza, Çeşme Kaymakamımıza, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve Çeşme Belediyesi emekçilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Çeşme'de düzenlenen 17. Yarımada Spor Oyunları sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement