Çorlu Eski Belediye Başkanı Ersin Tahliye Oldu - Son Dakika
Güncel

Çorlu Eski Belediye Başkanı Ersin Tahliye Oldu

Çorlu Eski Belediye Başkanı Ersin Tahliye Oldu

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, 2007 yılında yapılan yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan dönemin Belediye Başkanı CHP'li Altan Ersin, 3.5 yıl sonra Gelibolu Kapalı Cezaevi'nden tahliye oldu.

19.10.2011 16:53

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, 2007 yılında yapılan yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan dönemin Belediye Başkanı CHP'li Altan Ersin, 3.5 yıl sonra Gelibolu Kapalı Cezaevi'nden tahliye oldu. Cezaevinden çıkan Esin, Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

Altan Ersin, 2007 yılında Çorlu Belediye Başkanı olduğu dönemde Belidiye'ye düzenlenen yolsuzluk operasyonunda yakalanıp gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece, ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet suçlarından tutuklanıp Tekirdağ Cenazevi'ne konuldu. Cezasının bir bölümünü çektikten sonra Ersin, Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'ndeki Kapalı Cezaevi'ne nakledildi. Yaklaşık 3.5 yıllık olan cezasını tamamlayan Ersin, bugün tahliye oldu. Ersin'i, cezaevi önünde bekleyen eşi Göknur Ersin ve yakınları karşıladı. Ersin daha sonra, Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret etti. Gelibolu da bulunduğu süre içinde kendisine verilen destek için Başkan Özacar'a teşekkür eden Ersin, "Bu olayın en kötü yanı belediye başkanlarının zan altında görülmesidir. Bundan sonraki süreçte bizler Atatürkçü çağdaş çizgide yürüyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizler de çok çalışmaktan yorulmayın, vazgeçmeyin. Bu olaylar benim başıma geldi, sizin başınıza gelmesin" dedi.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, yarım saat süren görüşmenin sonunda Ersin'e geçmiş olsun dileklerini iletti. - Çanakkale/ Gelibolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu Eski Belediye Başkanı Ersin Tahliye Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement