Erdoğan- Ahmedinejad Görüşmesi Sona Erdi (4) - Son Dakika
Güncel

Erdoğan- Ahmedinejad Görüşmesi Sona Erdi (4)

Erdoğan- Ahmedinejad Görüşmesi Sona Erdi (4)

Bakü'de Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nın 12.Zirvesi'ne katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak 'ANA' ile saat 16.00'da Ankara'ya hareket etti.

16.10.2012 16:43

Erdoğan- AHMEDİNEJAD GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ (4)

BAŞBAKAN ERDOĞAN BAKÜ'DEN AYRILDI

Bakü'de Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nın 12. Zirvesi'ne katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak 'ANA' ile saat 16.00'da Ankara'ya hareket etti. Başbakan Erdoğan'ı Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'ndan Azerbaycan Ekoloji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hüseyin Bağırov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun ve diğer yetkililer uğurladı. Erdoğan ile birlikte kızı Sümeyye Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da Ankara'ya döndü.

ÖNCE YEMEK SONRA ŞEYHÜLİSLAM İLE GÖRÜŞTÜ

Haydar Aliyev Kültür Merkezi'deki Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nın 12. Zirvesi'nin ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, katılımcılar onuruna öğle yemeği verdi. Aliyev'in verdiği ve basına kapalı gerçekleşen yemeğin ardından havalimanına geçen Başbakan Erdoğan, burada Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Şeyhülislam Allahşükür Paşazade ile kısa bir görüşme yaptı. Şeyhülislam Paşazade'nin Kafkasya'daki Müslümanların sorunlarını Başbakan Erdoğan'a ilettiği ve çözüm noktasında Başbakan Erdoğan'dan yardım talep ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan- Ahmedinejad Görüşmesi Sona Erdi (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement