Ersanlı Midibüsde Hasret Giderdi - Son Dakika
Güncel

Ersanlı Midibüsde Hasret Giderdi

Ersanlı Midibüsde Hasret Giderdi

KCK operasyonu kapmasında tutuklu yargılandıktan sonra tahliye edilen Prof.Dr.Büşra Ersanlı cezaevinden çıktı.

14.07.2012 08:28  Güncelleme: 09:12

Pkk'nın şehir yapılanması KCK'nın yönetim ve Siyaset Akademisi kadrosuna ilişkin yapılan operasyon kapmasında 9 aydır tutuklu yargılandıktan sonra tahliye edilen Prof. Dr. Büşra Ersanlı'nın 22.30 sıralarında Silivri Cezaevi'nden çıktı.

Ersanlı cezaevi önünde basın yaptığı açıklamanın ardından bir otomobile binerek yola çıktı. Cezaevi yakınında CNN Türk'ün canlı yayınına katılan Ersanlı burada başka bir otomobile bindi. Buradan ayrılan Ersanlı'yı takip eden basın mensupları evine gideceğini düşündü. Ancak Ersanlı'nın bulunduğu otomobil İstanbul yönüne değil Edirne yönüne doğru hareket etti.

Bir süre seyreden Ersanlı'nın içinde bulunduğu otomobil bu kez de Marmara Ereğlisi'nden geri döndü. İstanbul'a doğru hareket eden otomobil, TEM (O-1) Otoyolu Bahçeşehir Mevkii'ndeki TIR parkına girdi. Burada otomobilden inen Büşra Ersanlı, park halindeki bir midibüse bindi. Ersanlı burada midibüs içinde bulunan çoğunluğu kadın olan grupla sarılarak hasret giderdi.

Ersanlı midibüsle yola devam etti. Taksim Meydanı'na gelen midibüsten inen Ersanlı bazı yakınlarıyla birlikte burada kendisini bekleyen başka bir otomobile yeniden bindi. Ersanlı otomobille bir süre Cihangir ara sokaklarda dolaştı. Bir ara sokakta duran Ersanlı cezaevinden getirdiği içinde çoğunluğu kitapların bulunduğu kolilerle önünde seyreden diğer bir otomobile geçti. Burada basın mensuplarını atlatan Ersanlı'nın bulunduğu otomobil yoluna devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ersanlı Midibüsde Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement