MHP'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci Kimdir? - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci Kimdir?

MHP\'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci Kimdir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Bayburt Belediye Başkan Adayı'nın Hükmü Pekmezci olduğunu açıkladı. Taşköprü Belediye Başkan Adayı olan Hükmü Pekmezci kimdir?

13.12.2018 12:07  Güncelleme: 11:28

31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde MHP 'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı açıklandı. Bayburt ilinin 31 Mart seçimlerinde adayı Hükmü Pekmezci oldu. İşte Hükmü Pekmezci hakkında merak edilenler…

HÜKMÜ PEKMEZCİ KİMDİR?

Hükmü Pekmezci, 1954 yılında Bayburt'ta dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bayburt'ta aldı. 1973-1976 yılları arasında Erzurum Eğitim Enstitüsü Fizik Kimya Biyoloji bölümünde eğitim gördü. 1987 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kimya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Hükmü Pekmezci Fen Bilimleri Öğretmeni olarak mezun oldu. Mezun olduğu yıl Gümüşhane Öğretmen Lisesi'nde çalışmaya başladı. Ülkü-Bir Derneği'nde Şube Başkanlığı, Bayburt Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Bayburt İl Turizm Müdürlüğü yaptı. Bayburt'ta yaşayan Hükmü Pekmezci evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son Dakika Güncel MHP'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement