İzmir Konak Belediyespor 4'üncü Kupaya Koşuyor - Son Dakika
Güncel

İzmir Konak Belediyespor 4'üncü Kupaya Koşuyor

İzmir Konak Belediyespor 4\'üncü Kupaya Koşuyor

İzmir'de erkek futbolunun dibe vurduğu bir dönemde Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde üst üste 3 defa Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Konak Belediyespor, 4'üncü kupa için gün sayıyor.

16.03.2016 13:28

İzmir'de erkek futbolunun dibe vurduğu bir dönemde Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde üst üste 3 defa Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Konak Belediyespor, 4'üncü kupa için gün sayıyor.

Son 2 haftaya Trabzon İdmanocağı'nın 4 puan önünde lider giren mavi beyazlı ekip, pazar günü Atatürk Stadı 1 Nolu Yan Saha'da saat 15.00'te başlayacak maçta İlkadım Belediyespor'u yendiği takdirde 4'üncü şampiyonluğunu ilan edecek.

Sezon başında bütçe kısıtlaması yüzünden 3 şampiyonluğun mimarı teknik direktör Hüseyin Tavur ve çok sayıda oyuncusunu kaybeden Konak Belediyespor, yeni teknik direktörü Ali Alanç yönetiminde 16 maçta 14 galibiyet, 2 mağlubiyetle 42 puan topladı.

Şampiyonluk için tüm ekibin büyük fedakarlıklar yaptığını belirten Ali Alanç, şunları söyledi:

"Sezon başında herkes parlak günlerin geride kaldığını, kulübün kapanacağını, takımın dağılacağını söyledi. Ben ve oyuncularım yüreklerimizi ortaya koyarak mücadelemize devam edip, bugünlere geldik. Ayrıca kulüpte kimse para sıkıntısı yaşamadı. Döktüğümüz terlerin karşığını, pazar günü kupayı kaldırarak almak istiyoruz. Hedefimiz üst üste dördüncü kez şampiyonluğu kucaklayarak, kadınlarda bu başarıyı daha önce elde eden Dinarsu'nun rekoruna ortak olmak."

Konak Belediyespor'da daha önceki üç şampiyonluğa tanıklık eden Dusa Cosmina ile Cansu Yağ da çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dediler.

GÖNEN: "SEVGİ TAKIMI OLDUK"

Konak Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gönen, pazar günü üst üste 4'üncü şampiyonluğu kazanacaklarını iddia etti, "Başarının sırrı sevgi takımı olmak" ifadelerini kullandı. Sezon başında yaşanan bütçe kısıtlamasının her kulüpte olduğunu belirten Başkan Gönen, "Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemedi. Her zaman teknik ekip ve futbolcularımızın yanında oldu. Bize 'Bittiler' gözüyle bakanlara en iyi cevabı pazar günü kupayı kaldırarak vereceğiz. Tüm takımla gurur duyorum. Önümüzdeki sezon ülkemizi yeniden Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek istiyoruz" diye konuştu. Gönen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun şampiyon takımlara 50 bin TL prim verdiğini de belirterek, "Federasyondan da ödülü artırmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Konak Belediyespor 4'üncü Kupaya Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement