Kemer'de, Avcılar Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Kemer'de, Avcılar Yarıştı

Kemer\'de, Avcılar Yarıştı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde, Kemer Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayatı Koruma Derneği tarafından 'Ödüllü Tek Kurşun Atış Yarışması' düzenlendi.

24.04.2011 16:25

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde, Kemer Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayatı Koruma Derneği tarafından 'Ödüllü Tek Kurşun Atış Yarışması' düzenlendi. Yarışmada, Döşemealtı Avcılık Atıcılık Derneği'nden Emin Türkmen 1'inci oldu.

Kemer'e bağlı Kuzdere Mahallesi'ndeki atış poligonunda yapılan yarışma büyük ilgi gördü. Yarışma, dün Kemer, Kumluca ve Tekirova'dan yaklaşık 100 kişinin katılımıyla tek kurşun atış turnuvasıyla başladı. Bugün devam eden turnuvada 337 kişi en fazla isabetli vuruşu yapmak için yarıştı. Çekişmeli geçen yarışma sonunda 1'inciliği Döşemealtı Avcılar Derneği üyelerinden Emin Türkmen kazanırken, 2'nciliği Kemer Avcılar Derneği üyelerinden Aydın Kubilay, 3'üncülüğü yine Kemer Avcılar Derneği'nden Sedat Çevik aldı. Dereceye girenlere yarı otomatik av tüfeği armağan edildi.

ATICILAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRDİ

Kemer Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Muhammed Alnıaçık, turnuvada sadece 1 kişinin 5 tam isabet atış yaptığını söyledi. Bu turnuvada atıcıların kendilerini geliştirdiklerini gördüklerini belirten Alnıaçık, "Önceki yıl yaptığımız turnuvada sadece bir kişi 4 isabet yapabilirken, bu yıl 5 atışta 5 isabet kaydeden çıkması 4 isabet gerçekleştiren çok sayıda katılımcı arkadaşımızın olması, atıcılık sporu açısından sevindirici bir gelişme" diye konuştu.

İlerleyen günlerde Akdeniz Avcı Federasyonu'nu kurmak için girişimlerde bulunacaklarını belirten Alnıaçık, organizasyona katılan dernek ve yarışmacılara teşekkür etti. - Antalya/ Kemer

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemer'de, Avcılar Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement