Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'deki Trafik Kazası

Kocaeli\'deki Trafik Kazası

Kocaeli'de maddi hasarlı bir kazaya müdahale ettiği sırada başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan polis Ali Alemdar için, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

24.09.2012 12:31  Güncelleme: 12:43

Kocaeli'de maddi hasarlı bir kazaya müdahale ettiği sırada başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Ali Alemdar için, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Şehit alemdar için düzenlenen törende konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, şehidin ailesine baş sağlığı dileyerek evlat acısının dayanılması en zor acılardan biri olduğunu söyledi.

Alemdar'ın görevi başında geçirdiği kaza sonucu şehit olduğunu ifade eden Topaca, "Ali kardeşimiz görevi başında, bizim için, memleketimiz için çalışırken bu kazayla karşılaşıyor. Bu boyutuyla bizim inancımız, bu kardeşimiz şehit ve öbür alemde Allah'ın iltifat ettiği, övdüğü, peygamberlerle yan yana koyduğu bir geleceğe doğru yola çıktı. Onu rahmetle uğurluyoruz" şeklinde konuştu.

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik de Alemdar'ın halkın hizmeti için canı pahasına görev yapan polis memurlarından biri olduğunu belirterek, kendisinin görevinde uzman ve başarılı bir polis memuru olduğunu söyledi.

Kıymetli bir meslektaşlarını kaybettiklerini ifade eden Çelik, "Kaza, Alemdar'ın maddi hasarlı trafik kazasının tutanaklarını yapmak üzere aracı usullerine uygun olarak yan yola aldıktan sonra işlemlerini yaparken, aşırı alkol ve süratin etkisiyle bir sürücü, aracını refüje çarpıyor ve takla atmak suretiyle bu elim olaya sebebiyet veriyor" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Topaca ve Çelik, Alemdar'ın eşi Gülay, babası Salih, kardeşi Osman Alemdar ile eşinin babası Ramazan İnan'a taziyelerini bildirdi.

Alemdar'ın naaşı, emniyetteki törenin ardından meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına konularak, toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon'un Araklı ilçesine gönderildi.

Bu arada, Alemdar'a çarpan araç sürücü astsubay Muhammet K'nın da (24), İzmit Seka Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Kadir Yıldız

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement