Madencilerle İftar - Son Dakika
Güncel

Madencilerle İftar

Madencilerle İftar

Milletvekili Yılmaz Tunç yer altında madencilerle birlikte iftar açtı

09.08.2011 08:17

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Yılmaz Tunç, TTK Amasra müessesinde eksi 250 metrede madencilerle birlikte iftar açtı.

Milletvekili Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur, TTK Amasra Müessese Müdürü Mustafa Özçelik ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte eksi 250 metreye inerek, burada madencilerle birlikte iftar açtı.

TTK Amasra müessesine gelerek ilk önce müessese müdürü Mustafa Özçelik'i makamında ziyaret eden Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberindekiler, Müessese müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Maden Ocağını indi. 250 metre derinlikte çalışan Maden işçileriyle birlikte iftar açan Milletvekili Tunç, madenciliğin en zor mesleklerden olduğunu belirterek; "her yıl gerçekleştirdiğimiz madenci iftarımıza bu yılda devam ettik, Ramazan ayının madencilerimiz için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve kazasız belasız bir çalışma hayatı diliyorum" dedi.

Madenciler de Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberindekilere her yıl Ramazan ayında Maden ocağına inerek bir iftarını kendilerine ayırmasından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Madencilerle İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement