Ptt Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Genç Atandı - Son Dakika
Güncel

Ptt Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Genç Atandı

Ptt Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Genç Atandı

Bazı kamu kurumlarınındaki Hazine üyeleri belli oldu.

02.10.2012 09:30

Bazı kamu kurumlarınındaki Hazine üyeleri belli oldu. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Ahmet Genç atanırken, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Salih Köse getirildi.

Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, İçişleri, Milli Eğitim, Milli Savunma ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Üçlü kararnameyle, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Genç atanırken, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Köse getirildi. Atama kararlarına göre, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Hayrettin Demircan'ın, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Edip Yılmaz'ın atanması uygun görüldü. Dışişleri Bakanlığı Enerji, Su, Çevre İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Ayşe Berris Ekinci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Safa Uslu, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Aziz Yıldırım, I. Hukuk Müşaviri Ahmet Hamdi Nayir atandı. Milli Eğitim Bakanlığı Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kadir Kılıç, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Yazıcı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Nevzat Türkkan, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Süleyman Şişman getirildi.

-KIYI EMNİYETİNDE DEĞİŞİKLİK-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliğine, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Acar Doğan, Hüseyin Gani Aygün, Vedat Çakıroğlu, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Selim Dursun, Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ertiryaki getirildi. Boşalan Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Bedri Olcay Özgürce, Ülker Acarer ve Caner Arseven atanırken, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yıldıray Koçarslan'ın ve Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Erol İnal'ın atanması uygun görüldü. Atama kararlarına göre Hakim Yarbay, Yusuf Kaya Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Savcılığına, Hakim Yüzbaşı Mehmet Çökelek de Sahil Güvenlik Komutanlığı Disiplin Mahkemesi üyeliğine getirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ptt Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Genç Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement