Şehit'in Konya'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit'in Konya'daki Evine Ateş Düştü

Şehit\'in Konya\'daki Evine Ateş Düştü

Siirt'te Çıkan Çatışmada Şehit Olan Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın, Konya'daki Baba Evine Ateş Düştü.

01.07.2010 11:27

Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Doğan Köyü yakınlarında konuşlu Komando Taburu'nun koruma üs bölgesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, 3 korucu ile birlikte şehit olan evli ve bir çocuk babası 29 yaşındaki Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın, Konya'daki baba evine ateş düştü.

Askeri yetkililer, sabah saatlerinde Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın Selçuklu İlçesi Malazgirt Mahallesi'nde bulunan baba evine gelerek sağlık ekipleri nezaretinde aileye oğullarının şehit olduğu bilgisini verdi. Haberi aldıktan sonra fenalaşan annesi Kamuran Çuhadar sinir krizi geçirirken, sağlık ekipleri müdehale etti. Babası Ertuğrul Çuhadar da yakınları tarafından sakinleştirildi. Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın şehit olduğu haberini alan yakınları eve akın etti. Şehit evine Türk bayrağı asıldı.

Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal da şehitin anne ve babasını ziyaret ederek baş sağlığı diledi. Siirt'te şehit olan Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın Isparta'ya yeni tayinini çıktığı ve 3 gün sonra görev yaptığı birimden ilişiğinin kesilerek 10 gün sonra da Isparta'da görevine başlayacağı öğrenildi. Şehidin kardeşi 27 yaşındaki Mehmet Çuhadar'ın da GATA' da doktor üsteğmen olarak görev yaptığı kaydedildi. Şehidin sınıf öğretmeni olarak görev yapan eşi Esra Çuhadar ve 1,5 yaşındaki kızı Mehlika Nur'un da uçak ile Konya'ya geleceği öğrenildi.

İhsan YALÇIN - Taner ORAL/ KONYA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit'in Konya'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement