Vekil Cevheri, İlçelerde Sorunları Dinledi - Son Dakika
Güncel

Vekil Cevheri, İlçelerde Sorunları Dinledi

Vekil Cevheri, İlçelerde Sorunları Dinledi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Siverek'te yetkilileri ziyaret edip, ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vekil Cevheri daha sonra Hilvan ilçesine geçti.

26.09.2016 11:29

Siverek'e gelen Milletvekili Cevheri Siverek belediye başkanı Resul Yılmaz ve AK Parti İlçe başkanı İlhan Çelik ile birlikte İlçe'nin Hürriyet ve Cumhuriyet caddelerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafların hoşgörü ile karşıladığı Cevheri Esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı ve İlçe kaymakamını makamında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Beraberindekiler ile birlikte Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinde ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini anma programına katıldı. Programda konuşma yapan Cevheri şöyle dedi."Devletin kılcar damarlarına kadar girmiş bu örgüt, salt Türkiye'nin dış politikasını emperyalistlerin emmeleri doğrultusunda şekillendiremediği için, büyük Türkiye davasını engellemek için, bu hain kalkışmaya girişmiştir. 15 Temmuz şehitlerini saygıyla anıyoruz" dedi.

TARİHİ HUMMANLAR EVİNİ GEZDİ
Mehmet Ali Cevheri, daha sonra ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı hizmet evlerini ve tesislerini ziyaret ederek Siverek belediyesi tarafında restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Hummanlar Evini gezdi. İlçedeki temaslarına devam eden Cevheri Belediye başkanı Resul Yılmaz ile birlikte bahçeli evler mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Siverekli'lerin ilgi gösterdiği Milletvekili Cevheri gün boyu ilçede temaslarını sürdürdü. İlçede yapılan tesis ve çalışmaları inceleyen Cevheri İlçe belediye başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

CEVHERİ: HİLVAN'IN SORUNLARINA EĞİLECEĞİZ
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, belediyelere yaptığı ziyaret kapsamında, Hilvan Belediyesi'ni de ziyaret ederek sürdürülen ve projelendirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Cevheri'ye yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, son zamanlarda Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların daha geniş bir şekilde projelendirilmesi gerektiğini, yürütülen mevcut çalışmanın ilerisi için yetersiz olacağını ifade etti.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve belediyenin birim müdürlerinden detaylı bilgi alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, "Hilvan'ın gelişmesi ve dinamik bir yapıya sahip olması için elimizden geleni yapacağız" dedi. Özellikle son yıllarda Hilvan'a yapılan yatırımlar ile Hilvan'ın gelişim noktasında önü açık bir ilçe olduğunu vurgulayan Cevheri, özellikle eğitime verilen desteklerin kayda değer olduğunu ifade ederek yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı belediye başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür ederek kendisini tebrik etti. Cevher, ayrıca Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan ancak yetersiz olması nedeniyle Hilvan Belediyesi tarafından durdurulan Gölcük Yolunun genişletilmesi için birlikte hareket edeceklerini ve çalışmalara büyük destek sağlayacaklarını aktardı. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vekil Cevheri, İlçelerde Sorunları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement