23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

23.04.2014 17:02

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

Çelebi, mesajında, millet olarak milli iradenin hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. yıl dönümünün büyük bir coşku ve gururla kutlandığını belirtti.

Milli iradenin egemen kılındığı ve yarınların güvencesi en değerli çocuklara eşsiz bir armağan olduğunu vurgulayan Çelebi, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısıdır" ifadelerini kullandı.

Bütün çocukların, geleceğin Türkiye'sini inşa edeceğini belirten Çelebi, şunları kaydetti:

"Milli ve manevi değerlerine bağlı, üreten, paylaşan her nesil ülkemizi her alanda daha ileriye götürecektir. Meclisimiz, bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. Ben bu vesileyle ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin, çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. Bu umutla 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement