Bahçeli: Muhalefeti Bastırmak İstiyorlar - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Muhalefeti Bastırmak İstiyorlar

Bahçeli: Muhalefeti Bastırmak İstiyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Edirne mitinginin ardından Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne geldi.

01.06.2015 17:28  Güncelleme: 10:40

Kongre Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitinge katılan Bahçeli, partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Meydandaki Hilal-1 adlı seçim otobüsünün üzerinden halka seslenen MHP lideri, bu topraklara vatan diyebilen herkesi partisine davet ederek, "Türkiye bugün bir yol ayrımındadır. Vereceğiniz her oy güzel memleketin geleceğini belirleyecektir. Bugün hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelerle yüz yüzeyiz. Gelin bu defa Türkiye'nin geleceği, bağımsızlığı, bütünlüğü için MHP'nin saflarına katılın. Bu topraklara vatanım diyen, bu insanlara milletim diyen, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen, herkese kapımız açıktır. İster AKP'li olun, ister CHP'li olun, ister ocu olun, ister bucu olun gelin bizimle yürüyün" dedi.

Konuşmaları sık sık partililerin 'Devletin başına devlet gelecek' sloganlarıyla kesilen Bahçeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştirerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Yoksulluk giderilir, yolsuzluklar önlenir, yağmacılardan hesap sorulur. Mesele yalınız az kazandın, çok yedin değildir. Mesela yalnız aç, kaldım, tok kaldım değilim. Bunlar güçlü bir iktidarla çözülür. Ancak vatan elden giderse bunun dönüşü yoktur. Millet bölünürse bunun tamiri mümkün değildir. Bu iktidar birliğimize zarar vermektedir. Türk milletini atıl, etkisiz, pasif hale getirmektedir. Bakınız bir yandan 2 torba kömür gelirken, arka kapıdan Süleymanşah türbesi gitmiştir. Bir yandan üç teneke peynir gelirken, arka kapıdan huzur ve güvenliğimiz gitmiştir. Bir taraftan oyuncak gelirken, diğer taraftan imtiyazlı oğullar karadan, denizden, havadan malı götürmüşlerdir. Hepsi Türkiye'mizin 92 yıllık alın teri, göz nuru, helal kazancıdır. AKP'yi görüntü tuzağı anlayın, AKP'yi okuyun ihanet ve melanetin cesametini artık fark edin. AKP tükendikçe ülkeyi de eritmektedir. Erdoğan ve Davutoğlu, sonu gördükçe millet üzerinden kumar oynamaktadır. Sanki Erdoğan'ın miras malıdır. Sanki Kırklareli AKP'nin talan ve yağma merkezidir. İşbirlikçi çevreleri etrafımızdadır. Bunlara karşılık, milletini karşılıksız seven Türkiye sevdalıları buradadır. Dış mihraklar AKP'yi kafa kola almışlardır"

MHP lider Devlet Bahçeli, konuşmasının ardından Tekirdağ'a geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli: Muhalefeti Bastırmak İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement