CHP'li Koç: Meclis'te Herkesin Adı Recep Tayyip Erdoğan - Son Dakika
Politika

CHP'li Koç: Meclis'te Herkesin Adı Recep Tayyip Erdoğan

CHP\'li Koç: Meclis\'te Herkesin Adı Recep Tayyip Erdoğan

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "TBMM'de şu anda parmak kaldırma görevi olan 319 tane Recep Tayyip Erdoğan var" diyerek hükümeti eleştirdi.

22.02.2014 19:33  Güncelleme: 19:53

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, " Türkiye'de siz bir tane Recep Tayyip Erdoğan görüyorsunuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde şu anda parmak kaldırma görevi olan 319 tane Recep Tayyip Erdoğan var" diyerek hükümeti eleştirdi.

Partisinin belediye başkan adayları tanıtım toplantısı için Uşak'a gelen Koç, Banaz ilçesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve beraberindeki büyük konvoyla Uşak merkeze gelen Haluk Koç, İsmetpaşa Caddesi'nde partililer ve başkan adayı ile birlikte esnafı ziyaret etti. Toplantıda partililere hitap eden Koç, "Türkiye'de siz bir tane Recep Tayyip Erdoğan görüyorsunuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde şu anda parmak kaldırma görevi olan 319 tane Recep Tayyip Erdoğan var. Türkiye'de Meclis Başkanının Cemil Çiçek olduğunu zannediyorsunuz. Türkiye'deki Meclis Başkanının adı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya'da ben ne yapabilirim ki diyen Abdullah Gül oturuyor. Sanmayın adı Abdullah Gül, Çankaya'dakinin adı da Recep Tayyip Erdoğan. Yok aslında birbirlerinden farkları, hepsi aynı yolun yolcusu bunların" dedi.

Konuşmaların ardından CHP Uşak adaylarının tanıtımına geçildi. Adaylar, il genel meclis üyeleri ve belediye meclisi üyelerinin tanıtımı sırasında özellikle Banaz ve Eşme ilçelerinin isimleri okunurken salonda büyük coşku yaşandı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Koç: Meclis'te Herkesin Adı Recep Tayyip Erdoğan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement